- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én arra lennék kíváncsi, hogy a mega.nz mit szólna a Conkeror-hoz?! Van egy olyan érzésem, hogy nem lenne teljes mértékben támogatott, mert emlékeim szerint Chrome, Firefox, Opera vagy Safari jó csak neki. A Pale Moon szimpla Firefox-ként látszik, eddig nem is volt vele baj.
-
spammer
veterán
Vimperator miatt bajos nekem is a Pale Moon. Most pár napja a GNU IceCat megy, ez picit kevesebbet kajál úgy vettem észre (htop szerint is), font render picit más, mint a FF esetében (félkövér betűk), de legalább mennek vele az addonok. Ebbe talán nem fog a Pocket meg a többi hasonló bloat bekerülni a jövőben.
szerk: yep, tényleg a libgrypt15-öt pont ma gyalultam le, mert elárvult csomag volt.
Valamihez kellett anno és AUR-ból települt, de már kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest