- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Szia!
Ez aztán a meglepetés, de már tudjuk az okát is, miért voltál felszívódva!
Windóz, aham ez mindent megmagyaráz.nem BIOS-os, hanem UEFI-s
Ó hát ennek sok Archos nagyon fog örülni, mert régóta megy a térítés, hogy UEFI-t kell használni, mert az.....szóval az az UEFI. Én is tettem pár próbát vele, de a HP 8xxx Elitebook sorozatnál elég érdekesen működik, így azóta is maradtam Legacy-nál.
Reménykedj, hogy a Dell jobban áll hozzá, bár ha itt csak UEFI van, akkor nem lehet túl sok gond.
A Manjaro weboldala is többször változott az idők során, nézegesd meg, szerintem maga a telepítés annyira egyszerű, hogy még egy többszörös exwinesnek sem lehet probléma.
SSHD van abba a gépbe ezek szerint? Megmondod mekkora méretre gondoltál, SSD választásban tudunk segíteni, Frawly koma nagy szaki ott én meg napi szinten olvasgatom, így tulajdonképpen felszívom az összes okosságot onnan.
Szóval pénz és méret! M.2 Sata-s SSD-t akarsz, nem Sata3-ast.Amúgy ebben az esetben érdemesebb lenne teljesen külön meghajtóra rakni a Linuxot, gyanítom ezt szeretnéd.
ebből a háromból akarsz szerintem választani bestbuy ár/méret szempontból is és a topikban ajánlottak is ezek:
[link]
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Windóz, aham ez mindent megmagyaráz.
Szóval pénz és méret! M.2 Sata-s SSD-t akarsz, nem Sata3-ast.