- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ubyegon2 #967 üzenetére
Szia Ubi!
Köszi a segítséget, kitaláltad a gondolataimat!
Azt hiszem, a WD M.2 Sata elég lesz nekem, ár-érték arányban ezek szerint jó. Körülbelül én is ezeket nézegettem. Tudom, hogy a Samu tartósságra mindent visz, de én általában statikusabban tárolom az adataimat mint az átalg. Úgy is az SSHD-ra irányítom a torrent klienst, ha végre újra lesz hozzáférésem az nCore-hoz (lejárt a 3 hónap és kitett a szerver) :SEnnek a gépnek van Ubuntu 18-as verziója (direkt így vettem annak idején) így remélem, hogy nagy problémák nem üthetik fel a fejüket. A Dell azon kevesek egyike, aki így is kiadja a laposait.
Szerintem itt csak az UEFI-ből választhatok
Most nézem, hogy még a régi az aláírásom. Nem baj, a Gnome úgy is marad
-
válasz
ubyegon2 #967 üzenetére
Sorry, a harmadik link nem jó, véletlenül az mSata-s került be, ez a jó M.2-es Samsung 860 EVO linkje.
Úgy olvasom a SSD topikban, hogy sokakat zavar a Crucial melegedése, de gyári üzemi értéken belül ez persze nem lehet gond, a Samsung nem véletlenül drága és már a WD Blue is ajánlható, igaz kevés tapasztalat volt vele, mert túl közel volt az ára a már bejáratott modellekhez. (ezt a sok okosságot mind a Flash SSD topikban olvasgattam össze az idők során)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest