Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Üdv újra mindenkinek, szia ubyegon, te örök kezdő
!
Elég régen jártam erre, mivel akkoriban új gépet vettem és hagytam magam a Windows-zal szenvedni. Azóta a gép már nem garanciális és vágyom vissza a Majarót és a Gnome-ot. Viszont sokat felejtettem, ráadásul az új gép már nem BIOS-os, hanem UEFI-s. Szóval, tanácsot és majd segítséget szeretnék kérni.
A gép: Dell Inspiron 15 7559 hybrid drive-val 1TB HDD +8GB SSD dedikált Nvidia GeForce GTX 960M kártyával.Arra gondoltam, hogy teszek mellé valami M.2-es SSD-t és arra menne a Manjaro, a régit meg amolyan storage-ként használnám tovább. A Windows maradna esetleg játékokra.
Még nem tudom, hogy mi lenne az SSD, nincs benne tapasztalatom.Az volna a kérdésem, hogy hogyan állítsam be az UEFI-t?
Jól jönne a telepítésre is egy kis segítség, már régen nem használtam a rendszert és nem szeretnék törölni, illetve jó volna jól konfigurálni a rendszert.
Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!