- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amazonas #849 üzenetére
Igaz, nem is gondoltam, hogy tőlem várja a válaszokat, de a várható kimenetet már ismerem. Ha már személyeskedés, a kolléga állítja, hogy én üldöztem el a topikból, ez az üldöző mondat volt a bűnös:
""Szerintem roppant egyszerű a felépítése a Linuxnak, csak el kell felejteni a Wint, úgy könnyebb megérteni. Most az a helyzet nálad, hogy felraktad és még mielőtt megértenéd a legegyszerűbb működési elveit a Linuxnak, már próbálgatnád, ez teljesen normális, minden laikus így kezdi. "" forrás
Összesen ennyit írtam neki, az üldöző szándék ezekben a hsz-ekben is erősen tettenérhető.
(nem ide tartozik, csak gondolom nem ismered az előzményeket, de egyébként a mostani FSTAB-os ötleteimmel is csak üldözni próbáltam, ez nyilvánvaló)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest