- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szerintem akadj le rólam,
fog menni,
BoB ahogyan leírta, nem pont úgy csináltam, és egy másik úton is eljutottam a megoldáshoz, amit ÉN találtam meg, ergo full fejlődőképes vagyok. Ha nem szólogatnak be feleslegesen, akkor nyugodtan tudom magamba szívni a tudást, ha baszogatnak akkor ez a bensőséges és figyelmet, összpontosítást igénylő tanulási folyamat sérülhet, esetleg megszakad és ilyen hsz.-ok írásába csap át. Amire semmi szükség.
Büszkén fogom a klubba mesélni majd hogy 19 év win után, igaz egy kis segítséggel (amit neeem tőled kaptam meg), egész simán áthelyeztem a Linux home/tibi könyvtárat egy külső partícióról közvetlenül a / alá. És a redmondon nevelkedett, az anyatejjel ablakokat magukba szívó ismerősök majd hümmögnek, igen, ez nem semmi, tud ez tibi gyerek valamit.Többször, több fórumon leírtam a hasonlóaknak, én nem akarom ÉRTENI az os-t. Én HASZNÁLOM. És szeretném ÚGY használni, ahogy nekem kényelmes, ahogy én elgondolom, ahogy nekem kézreáll. A linuxok közül eddig egyedül a Manjaro ami ezeknek majdnem megfelel. Kedvelem, a dedós kis hisztijei ellenére, és szeretném tartósan használni.
Innen is el akarsz üldözni, miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Xbox One S konzol, 1db kontrollerrel
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest