- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
Szép a kép a Cserélhető adattárak beállításáról.

Döntsd el, hogy neked most fixen használható vagy cserélhető adattárad van. Az állandó csatolást az én elmaradott Debian vonali tudásom szerint az FSTAB végzi.
Ha te örömmel írod, hogy az érintett meghajtó nincs is benne, akkor én tényleg nem tudok már mit írni. (értelemszerű, hogy a csatolás így csak a következő boot-ig fog élni)Cserélhető adattáras szép ablakodat használd pendrive-ok DVD, etc. eszközök kezelésére. (szóval szedd ki onnan azt a HDD-, mert így értelemszerűen eltávolítható eszköznek nézi a rendszer)
szerintemA sata nullán a rendszer ssd van.
Ezek már régóta totál indiferensek.
(kivéve, ha nem AHCI-n, hanem IDE-n van a meghajtó)- ez még régi emlék, nem tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Update 02.13. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(kivéve, ha nem AHCI-n, hanem IDE-n van a meghajtó)- ez még régi emlék, nem tuti.