Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
Szép a kép a Cserélhető adattárak beállításáról.

Döntsd el, hogy neked most fixen használható vagy cserélhető adattárad van. Az állandó csatolást az én elmaradott Debian vonali tudásom szerint az FSTAB végzi.
Ha te örömmel írod, hogy az érintett meghajtó nincs is benne, akkor én tényleg nem tudok már mit írni. (értelemszerű, hogy a csatolás így csak a következő boot-ig fog élni)Cserélhető adattáras szép ablakodat használd pendrive-ok DVD, etc. eszközök kezelésére. (szóval szedd ki onnan azt a HDD-, mert így értelemszerűen eltávolítható eszköznek nézi a rendszer)
szerintemA sata nullán a rendszer ssd van.
Ezek már régóta totál indiferensek.
(kivéve, ha nem AHCI-n, hanem IDE-n van a meghajtó)- ez még régi emlék, nem tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(kivéve, ha nem AHCI-n, hanem IDE-n van a meghajtó)- ez még régi emlék, nem tuti.