- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is fura volt ez a Mabox, de emlékeztem, hogy pár napja még volt Openboxos verzió az oldalukon, ma nem találtam, de rákeresve ezt a Maboxot leltem. Meglepően semmi fapados jellege nincs, mintha nem is Openbox lenne, nagyon tetszik.
Köszi a javaslatot....kicsit le van halva desktopon a PH oldal......mire belemerültem volna ebbe a bonyolultságba, megérkezett Archfőnök a nyaralásból és a --force kapcsolóval sikerült!
Köszi nektek a helpet.
Nem könnyen tudtatok rábeszélni erre az Arch vonalra, de a laptopon szerintem ezzel fogok szórakozni egy darabig.
A hiba kiírásán kicsit aggódtam, mert hasonló
.so
xorg hiba nagyon régen Debianon fordult elő, ott elég nyekergős volt a megoldása, de legalább tanultam a konzolos helyreállítást.Itt egyébként frissítéskor még felhozott a networkmanager-rel kapcsolatos jogosultság hibát is, de reboot után mégis rendbejött minden, fel is kapcsolt wifire.
Szóval jó lesz ez az Arch-vonal, fene se gondolta volna, bár kicsit olyan érzésem van, ha hibát látok, mint bő 4 éve Debiannnal.
(#474) BoB
Épp ideje volt már, hogy abbahagyd a lubickolást!
(#476) BoB
Valóban nincs kockázata a próbálkozásnak, van másik Arch származék is a laptopon!
Ja igen, ennek a Mabox-nak még olyan a telepítője, mint a Manjaro volt régebben, tök könnyen kezelhető, simán van alul egy sor, ahová be lehet írni a kernel opciókat!
Most megyek belemászok a GRUB cfg-be.....(#475) Dave™
Kedvelem a favágó módszereket amúgy, nekem többnyire beválnak. (nem direkt dobtam fel a favágós labdát)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest