- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is fura volt ez a Mabox, de emlékeztem, hogy pár napja még volt Openboxos verzió az oldalukon, ma nem találtam, de rákeresve ezt a Maboxot leltem. Meglepően semmi fapados jellege nincs, mintha nem is Openbox lenne, nagyon tetszik.
Köszi a javaslatot....kicsit le van halva desktopon a PH oldal......mire belemerültem volna ebbe a bonyolultságba, megérkezett Archfőnök a nyaralásból és a --force kapcsolóval sikerült!
Köszi nektek a helpet.
Nem könnyen tudtatok rábeszélni erre az Arch vonalra, de a laptopon szerintem ezzel fogok szórakozni egy darabig.
A hiba kiírásán kicsit aggódtam, mert hasonló
.so
xorg hiba nagyon régen Debianon fordult elő, ott elég nyekergős volt a megoldása, de legalább tanultam a konzolos helyreállítást.Itt egyébként frissítéskor még felhozott a networkmanager-rel kapcsolatos jogosultság hibát is, de reboot után mégis rendbejött minden, fel is kapcsolt wifire.
Szóval jó lesz ez az Arch-vonal, fene se gondolta volna, bár kicsit olyan érzésem van, ha hibát látok, mint bő 4 éve Debiannnal.
(#474) BoB
Épp ideje volt már, hogy abbahagyd a lubickolást!
(#476) BoB
Valóban nincs kockázata a próbálkozásnak, van másik Arch származék is a laptopon!
Ja igen, ennek a Mabox-nak még olyan a telepítője, mint a Manjaro volt régebben, tök könnyen kezelhető, simán van alul egy sor, ahová be lehet írni a kernel opciókat!
Most megyek belemászok a GRUB cfg-be.....(#475) Dave™
Kedvelem a favágó módszereket amúgy, nekem többnyire beválnak. (nem direkt dobtam fel a favágós labdát)
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- PR-Telecom
- Asztalos klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest