- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneironauta
csendes tag
Én használtam régebben vagy egy, másfél évig az Antergost, remek rendszer volt.
Aztán egy idő után állandóan rosszul települt nálam.
Pl. csak az uuid kézi átírásával volt hajlandó bootolni, és egyre több apró bosszantó dolog jött elő, így otthagytam a disztrót...
A fő gond szerintem a saját telepítőjük erőltetése (CNCHI) pl. egy Calamares helyett, és az, hogy sok DE-hez a LightDM-et telepítette alapnak, ami kb. havonta, kéthavonta okozott problémákat.
(Elég ránézni a fórumukra, tele van az ezekkel foglalkozó bejegyzéssel...)Ha ezeket kinőné, nagyon jó kis arch alapú disztró lenne egyébként. Pl. az alap témái nekem sokkal kiforrottabbnak és szebbnek tűntek, mint a Manjaroé.
Bár az Apricity OS - ami szintén arch alapú - talán mindkettőnél szebb (asszem alapból cinnamonos, szóval aki azt kedveli, tehet vele próbát).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest