Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
...ééééééés úgy tűnik, hogy ez most működik, szóval köszi a tippet

Mondjuk mindig kicsit tartok az ilyen rendszer alappillér cseréjétől (bootloader is ilyen volt), mert ha elrontom, akkor rengeteg kellemetlenséget tudok okozni vele magamnak.
Egyszer sikerült megcsinálni még régebben Ubuntunál, hogy leszedtem a networkmanagert, és utána nem települt fel valami függőség miatt a wicd, de hálózat nélkül nem tudtam visszatenni a régit sem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gyermek PC játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyszer sikerült megcsinálni még régebben Ubuntunál, hogy leszedtem a networkmanagert, és utána nem települt fel valami függőség miatt a wicd, de hálózat nélkül nem tudtam visszatenni a régit sem.