- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosszkutya
tag
Sziasztok!
Jó ideje már XFCE-t használok (több évig Debian alapú rendszereken, most egy rövid ideje pedig Manjaron), mert amióta kivégezték a Gnome 2-t, ez volt az egyetlen DE, ami igazán közel állt az ízlésemhez, illetve a takarékos erőforrás igénye is fontos szempont volt számomra, mert jelenleg egy elég koros vasat (ThinkPad T420; i5-2520M; 4GB RAM) gyűrök. Az évek során kóstolgattam pár DE-t és WM-et, de különböző okok miatt, mindig az XFCE-hez kanyarodtam vissza. Viszont az utóbbi időben többször megakadt a szemem a KDE 5-ön, ami egyre szimpatikusabbnak, letisztultabbnak, és átláthatóbbnak tűnik, főleg a 4-es verzióhoz viszonyítva. Illetve, egyre több olyan blog-, és fórum bejegyzésbe botlok, amiben arról írnak, hogy igazából már nincs számottevő különbség e két asztali környezet erőforrás igénye között. Az utolsó ilyen, általam olvasott reddit-es bejegyzés, amiben pont a Manjaro ezen két változatát hasonlítják össze, fel is bátorított arra, hogy letöltsem a Manjaro KDE-t, és legalább live rendszerként tegyek vele egy próbát. Most is épp erről írok, és elég szimpatikus a rendszer, viszont nem szívesen cserélem le a jól bekonfigolt és belakott rendszeremet, és nem tudom, hogy egy live rendszer mennyire ad releváns képet az így tesztelt rendszer "étvágyáról", így az lenne a kérdésem, hogy van-e köztetek olyan, aki tesztelte már mindkét DE-vel (XFCE, KDE) a Manjarot, az enyémhez hasonlóan koros vason, és ha igen, mik voltak az így szerzett tapasztalatai?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Óra topik
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest