- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
rin33
senior tag
válasz
rosszkutya #1352 üzenetére
Én is ezen agyalok. Wayland gyorsabb nalam mint az X11. Alapjáraton annyi ram kell neki mint az XFCE-nek de ha használom és bezárok mindent akkor nő a ram igény akkor már 1 gb vagy több ram kell neki, továbbá a szellemképek és a laggolás amit régi pc-ken előfordul..
Ezt leszámítva tetszik. -
válasz
Nekem van egy hasonló kategóriájú gépem (ThinkPad X240, i5-4300U, 4GB RAM, 128GB SSD), ezen gyönyörűszépen fut a viszonylag nagy erőforrás igényű Gnome.
A KDE két dologtól szokott belassulni, ha be van kapcsolva a fájlindexelés (Baloo), vagy ha olyan szoftvert használsz, amihez Akonadi kell (pl. KMail), és nagy az adatbázis. De SSD-vel már ezek sem lassítják észrevehetően.
Egyébként ha live-ban nem tapasztalsz lassulást, akkor valószínűleg jól futna élesben is. -
peterattila
aktív tag
válasz
Nem tudom, milyen vasad van. Nálam Ryzen 1200, 2x4gb ram, 750ti vga, nvme. Ezen így pöpec, néha szaggat, dez az nviai miatt van, ahogy utánaolvastam. Hétvégén cserélek vga-t, kap egy rx460-at, meglátom milyen lesz vele. Sokáig használtam xubuntut, ma már nem térnék rá vissza, tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest