Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jött egy nagyobb frissítéscsomag Manjarohoz, amivel sikerült megjavítani a KMail egy igen zavaró bugját, nevezetesen azt, hogy időközönként (kb. fél óránként) és minden wake up után újra és újra hitelesítést kért a Gmail. Ennek örülök.
Annak viszont kevésbé, hogy még mindig (vagy ismét?) fennáll az a hiba, hogy ha be van kapcsolva az undo send, akkor mindenféle hibaüzenet nélkül egyszerűen nem küldi el a levelet. A logba ugyan kitol egy org.kde.pim.mailtransportakonadi: Item doesn't have DispatchModeAttribute. errort, de ez egy tökéletesen semmtmondó hibaüzenet, korábbi fórumtopikokban látom, hogy már 10-15 évvel ezelőtt is dobált ilyet a KMail. Ezzel együtt most vettem észre, hogy egy tegnap emailem sem küldte el...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest