- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Most kezd telelenni a hócipőm..... Adjatok hozzá a soraimhoz minimum 2 káromkodást mondatonként!
Ilyet ember nem hallott még....
Mondom magamnak akkor halgassunk valami zenét! Miért is ne? Alap lejátszó elindít, könyvtár betallóz.... lejátszási lista látrehoz, elindít, SEMMI!
Körbenézek, biztosan én vagyok a balfék.... Hangártya felismerve, teszthang megy, YT videók mennek pöccre, minden adja a hangokat de az eddig telepített zenelejátszók semmit nem adnak ki magukból. Hozzáteszem pár napja még röhögve mentek.
Azt ne mondja nekem valaki hogy ehhez is mókolni kell az embernek a terminálban mert falhozvágom a gépet hogy a szilikonvölgyig pattog!
Nem hiszem el, már a BIOS-ban is nézelődtem. Programozni kell már a zenehalgatáshoz is??A "==> HIBA: PKGBUILD nem létezik." hibaüzenetet kapom így, hagyjuk a francba mert nem ér ennyit. A hang probléma kezdi betenni a kaput nálam, a böngésző a legkissebb bajom hozzá képest!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest