Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Most kezd telelenni a hócipőm..... Adjatok hozzá a soraimhoz minimum 2 káromkodást mondatonként!

Ilyet ember nem hallott még....
Mondom magamnak akkor halgassunk valami zenét! Miért is ne? Alap lejátszó elindít, könyvtár betallóz.... lejátszási lista látrehoz, elindít, SEMMI!
Körbenézek, biztosan én vagyok a balfék.... Hangártya felismerve, teszthang megy, YT videók mennek pöccre, minden adja a hangokat de az eddig telepített zenelejátszók semmit nem adnak ki magukból. Hozzáteszem pár napja még röhögve mentek.
Azt ne mondja nekem valaki hogy ehhez is mókolni kell az embernek a terminálban mert falhozvágom a gépet hogy a szilikonvölgyig pattog!
Nem hiszem el, már a BIOS-ban is nézelődtem. Programozni kell már a zenehalgatáshoz is??
A "==> HIBA: PKGBUILD nem létezik." hibaüzenetet kapom így, hagyjuk a francba mert nem ér ennyit. A hang probléma kezdi betenni a kaput nálam, a böngésző a legkissebb bajom hozzá képest!

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest