- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spano
csendes tag
Én már tényleg nem tudom, hogy hogy működik ez...
Nekem tényleg nem volt semmi gond műtét közben és utána se. Ahogy leírtam, úgy volt. Ez a 6. napom, eddig 2 cataflam fogyott, de az is a műtét napján meg másnap. Utána reggel 1 algoflex, de 2 napja már semmi. Tényleg nem tudom. Egyáltalán nem fáj, folyamatosan teát iszok, és kenyeret eszek, hogy lehozza a torkomról ezt a valamit, mert érzem, hogy mindíg felgyülemlik ott valami. Most akkor melyik nap fog iszonyúan fájni? Mert olvastam, hogy 4-5. nap de az már elmúlt. Vagy majd 7-8? Nem kötözködni akarok, meg okoskodni sem, de nem lehet, hogy ha túl sok cataflamot eszel, akkor az csak felerősíti a kis fájdalmat is ha kimegy a hatása? Mert azért valljuk be, nem túl jó az ha napi 3-4 cataflamot megeszik az ember. -
Spano
csendes tag
Még annyit, hogy nekem mindkét mandulám tályogos volt, és heges, ennek ellenére SEM éreztem fájónak az injekciót a manduláimba... A lidokain spray és az injekció beadás között a doki nekem nem is várta meg, hogy ne tudjak beszélni, láttam másnál addig beszéltek vele, míg nem tudott és utána kapta a szurit. Nálam kb 1 percet várt, aztán szurt.
Még azt kihagytam, hogy debrecenbe végezték a klinikán. És mégegyszer mondom, semmi gond nem volt vele. -
Spano
csendes tag
Nahát kapja be mindenki, aki itt ijesztgeti a népet, hogy vért hány, meg vért köpdös, meg ilyen rossz olyan rossz...
25 éves vagyok, 5 napja vették ki, altatás NÉLKÜL! Kaptam egy injekciót a popóba reggel, majd jött a műtős fiú, felgyalogoltunk a műtőterembe, a doki már várt. Befújta a torkom lidokain spray-el, innentől kezdve semmit nem éreztem. Párszor szúrt a torkomba egy lótűvel (én még nem láttam akkorát) de ugye nem éreztem semmit... Nem akarok ijesztgetni, használt különböző szerszámokat, igen... de az időt direkt néztem az ilyen fórumok miatt: 9:51kor fújt be a spray-el, 10:02kor álltam fel a székből és saját lábon mentem le... Ennyit a nagy műtétről! Nagyon haragszom az olyan szájhős fórumozókra, akik belém hozták az ideget műtét előtt: "lehánytam a dokit egy liter vérrel" "jajj annyira fájt a tű szúrás" stb... stb...
A műtét utána 2 óra a legkellemetlenebb, mert akkor se köpni, se nyelni, nekem meg annyira nyelhetnékem volt... utána kaptam még egy injekciót, és be is aludtam pár órára... Felkelés után fáj t a torkom, meg nem nagyon tudtam nyelni, de erőltettem, teát sokat ittam, cataflam fájdalomcsillapítót nem is kértem, a nővér erőszakolta rám, hogy de igenis kell... szerintem ha erőlteted a teaivást, 10-15 korty után magától megszűnik a nyelés miatti fájdalom. De ez csak az én véleményem. Szóval akinek mandula műtéte lesz és nem altatják, ne olvasson ilyen ökör hozzászólásokat, mert nem igaz, semmi gond nem volt a műtéttel, és azután se. Én is jól be voltam tojva, és 10 perc alatt vége volt. Szóval nem beparázni, ma már hamar megvan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest