Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mosyka
csendes tag
kedves Beasy!Nem tudom miért engedtek ilyen hamar haza,minden leletem jó volt,nem volt lázam,nem véreztem,tudtam enni inni,minden bennem maradt nem hánytam,és az h debreceni vagyok nem vidéki.Általában a nem debrecenieket szokták több napra bent hagyni,nehogy valami baj legyen,mert nekik körülményesebb eljutni az orvoshoz ha gáz van.
Remekül érzem magam és ha itthon gyógyulhat az ember az már egy fél javulás
Kitartás emberek nem nagy dolog az egész,be kell tartani azt amit az orvosok mondanak.
A cigit sem kívánom,kedden este szívtam utoljára és nem kell,nem kívánom.Hátha letudnék szokni róla
örülnék
Beasy gyógyulj meg minél hamarabb én szurkolok neked
sok pusy mindenkinek -
miluppa91
csendes tag
aztmondják h aki altatva van az lassabban gyógyul... nemtudom ki mondta.. énis altatva voltam fájt a torkom nagyon de rosszul nem voltam
kedden műtöttek és pénteken jöhettem haza és jöhetett látogatni boldog boldogtalan...de valaki modnja meg.. utána meddig nem szabad dohányzani??
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest