Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mosyka
    csendes tag
    válasz tunci125 üzenetére #1566

Igen amiatt.De nekem már annyira gáz volt a mandulám felszíne,h sok-sok baci volt rajta és én ezt folyamatosan nyeltem-nyeltem és emiatt alakult ki minden.
    Azt azért tudnod kell ,h nekem ez nem rendes mandula hanem egy mandula csonk.Kiskoromban kétszer vették ki,de az utolsót elb...ták,és egy csonk maradt a helyén ami visszanőtt.Az orvos szerint ez sokkal rosszabb mint a rendes mandula.
    Több bajt okoz,és több kárt tesz a szervezetemben egy ilyen csonk góc.

• mosyka
    csendes tag
    válasz tunci125 üzenetére #1564

:D uhh naon sok mindent. hajhullás,bőrbetegség,haspuffadás,édesség utáni olthatatlan vágy mindennap,mert a gomba az édességtől erjed és azért kívánom,ezért is kell lemondanom róla a kúra ideje alatt,természetellenes büfögés,depresszió hajlam... és reggelig sorolhatnám de nálam ezek a tünetek jelentkeztek erőteljesen

• mosyka
    csendes tag
    válasz tunci125 üzenetére #1562

nem az antibiótól van.Ezt a mandula okozta azáltal h legyengítette az immunrendszeremet,a candida mindenkiben benne van csak nem mindenkinek alakul ki vagy éppen nem veszi észre h kialakult. De remélem h a tengeri alga kapszula segíteni fog és eltűnik a beleimből,mert naon rossz dolgokat okoz nekem és az emésztésemnek

• mosyka
    csendes tag

sziasztok.nekem 3 hete volt a műtétem érzéstelenítéssel.
    nekem most derült ki h az emésztési zavaraimat a mandulából adódó problémák okozzák,okozták. Érdekes h már nincs ott és még utólag is kezelésre szorulok.
    Elgombásodott miatta a bélflórám és emiatt van minden problémám ami fizikálisan jön ki rajtam. Szóval most,alig h kigyógyultam a mandula műtétből, bio kúrán kell részt vennem,h kezeljük a mellékhatásokat amiket hátra hagyott nekem(olyan kis kedves nem?)
    Tengeri alga kapszulát kell szednem és semmi de semmi édesség.Ezt a kúrát 3 hónapig kell végeznem és utána elvileg minden ok lesz és végleg kitörlöm a szervezetemből ezt a szart :)
    mindenkinek jó gyógyulást és kitartást kívánok

• mosyka
    csendes tag

sziasztok.Én ma voltam az orvosnál kontrollon,holnap lesz egy hete h műtöttek.
    Azt mondta naon szép,a lepedék szépen levált, hétfőtől újra sportolhatok és már ehetek mindent,de óvatosan mert ahogy levált a lepedék kicsit eleven a seb még,bevérzés nem valószínű de ha olyan kaját eszek és megsérti akkor kicsit vérezhet.
    a durva h a torkom már annyira nem fáj de a fülem az kegyetlen.Ha olyat eszek vagy iszok ami savas,savanykás az betyárul tudja csípni.
    A héten a gyógyszert is el kell hagynom.Nagyon kíváncsi leszek h mennyire lesznek erősek a fájdalmaim,mert a reggelek kegyetlenek még...............
    ja egy hete nem gyújtottam rá,és nem is kívánom,gondolok rá,de teljesen feleslegesen hiszen csak egy pótcselekvés lenne :D
    mindenkinek kitartást és jó gyógyulgatást

• mosyka
    csendes tag
    válasz CöcBömb üzenetére #1456

:Dhmm kedves cöcbömb:D naon kedves vagy és köszönöm szépen a jó kívánságaidat.
    Vigyázz magadra és gyógyulgass

• mosyka
    csendes tag
    válasz Beasy üzenetére #1444

kedves Beasy!Nem tudom miért engedtek ilyen hamar haza,minden leletem jó volt,nem volt lázam,nem véreztem,tudtam enni inni,minden bennem maradt nem hánytam,és az h debreceni vagyok nem vidéki.Általában a nem debrecenieket szokták több napra bent hagyni,nehogy valami baj legyen,mert nekik körülményesebb eljutni az orvoshoz ha gáz van.
    Remekül érzem magam és ha itthon gyógyulhat az ember az már egy fél javulás:D
    Kitartás emberek nem nagy dolog az egész,be kell tartani azt amit az orvosok mondanak.
    A cigit sem kívánom,kedden este szívtam utoljára és nem kell,nem kívánom.Hátha letudnék szokni róla:D örülnék:D
    Beasy gyógyulj meg minél hamarabb én szurkolok neked :D sok pusy mindenkinek

• mosyka
    csendes tag

sziasztok Marcsi vagyok.Szerdán műtöttek és tegnap délelőtt már haza is engedtek.Érzéstelenítéssel vették ki a mandulámat.A kis bátorítót a nővérke kicsit mellé szúrta ezért túlságosan elzsibbadtak a lábaim és félig fekvő helyzetben kellett megműteniük.
    10 perc alatt végeztek velem,vagyis ennyinek tűnik mert a bátorító löttytől teljesen elkábultam és csak nevettem:D.
    2 órán keresztül nm nyelhettem és ki kellett csorgatni a nyálamat.Utána rengeteg folyadék,folyadék.Nem volt lázam sem vérzésem,és szerintem ezért is jöhettem haza.A vizes alapú jégkrém nekem nagyon hatásos és nagyon jól esik.Persze napi 3 cataflam :D
    én túl paráztam az egészet,de higgyétek el ,ha tényleg betartjátok az orvos utasításait és pihentek,sok-sok folyadékot isztok nem lesz baj.
    Mindenkinek kitartást és jobbulást kívánok.
    Nekem majd most jön a neheze a seb leválás:D szép kis menet lesz...
    Anya vett 2 doboz cataflamot:D felkészültünk mindenre.....
    Kitartás nektek,a műtét napja nehezebb csak,utána már napról napra jobb lesz,de tényleg..

• mosyka
    csendes tag

sziasztok Marcsi vagyok Debrecenből,új még a fórumon. nekem 2án lesz a műtétem érzéstelenítéssel és rettenetesen be vagyok parázva.Nekem már 2szer kivették a manduláimat de az utolsót eltolták,mert maradt egy kis csonk és az kezdett visszanőni.A házi orvosom sem vette észre és a vérképem sem mutatta ki.Fül-orr gégész észlelte a problémát aki sürgős műtétet írt elő,hiszen ez nem rendes mandula hanem csak egy csonk és sokkal több problémát okoz a szervezetemben.
    Igazából a műtét előtti rosszulléttől félek és az utána való dolgoktól.
    Tisztán emlékszem h 4-5 éves lehettem amikor kivették másodjára,akkor nem volt se érzéstelenítés sem altatás.2 orvost rúgtam szét a műtőben,egyik sem tudott lefogni.Műtét után oldalfekvés h a felesleges vér és nyál kifolyjon belőlem,
    másnap rengeteg fagyi:D
    nagyon kíváncsi vagyok h mi lesz most.............. tudjuk milyen a magyar egészségügy.
    Mindenkinek szurkolok és kitartást kívánok,akiknek mostanában lesz a műtét.Veletek vagyok.Várom hozzászólásaitokat és tapasztalataitokat a műtéttel kapcsolatban.
    Kéz és lábtörést.Minden rendben lesz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés