Új hozzászólás Aktív témák

• fanett

csendes tag

válasz Sündi #513 üzenetére

Sziasztok!

Szal, utánaérdeklődtem az antibiotikumos kezelésnek, a válasz elég egyszerűnek tűnt, de még nem nagyon értem. tehát, nekem nem azért vették ki Őket, mert sok problémám lett volna (mandulagyuszi és társai), pl soha nem volt még tüszős mandulagyulladásom...hanem bőrgyógyászati problémák miatt (csalánkiütés) és ezért a szervezetemből minden gennyes gócot ezzel nyírtak ki, én valahogy így értelmeztem a dolgot. Igaz, hogy a tünetek még nem nagyon múlnak, de azt mondták kell majdnem fél év. De azt is mondták a műtét előtt, hogy ez kb 80 százalék, hogy a mandulától van, én mondtam, hogy kapjuk ki, másnap holnap mást veszünk ki :W . Egyszer csak megszűnik.
    Én a műtét után 4 nappal már vezettem, mászkáltam, paradicsomot szedtem :) nem keveset, a nagy befőzések idején műtöttek :) ,a 7. napon mostam hajat először. igazából nekem nem volt semmi fáradtság, kimerültség. A meleg vízzel azért próbáltam vigyázni, de néha csak rosszalkodtam... Szerintem nem kell túldramatizálni, érzi az ember mit bír és ha úgy érzed hogy ezt vagy azt megbírod csinálni, nyugodtan csináld, addig se a fájdalomra figyelsz. Én inkább egész nap társaságban voltam, lekötöttem a figyelmem.

Új hozzászólás Aktív témák