- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsurci
újonc
Sziasztok!
Nekem hétfőn volt a műtétem altatásban, most tartok a 6. napon. Az ébredés szörnyű volt,majd jött a köhögés, aztán a 2x hányás. Az első korty víznél sírtam, pedig 39 éves vagyok és volt már 4 másik műtétem, de ez valami leírhatlan érzés. Gyakorlatilag az 5. FAomorvédőt stb.JTA fájd. csill kezdett hatni.Az este kaptam inj. Voltarent, azzal kihúztam 04.30-ig. Lehet a páratlan napokban valami, mert a tegnapi 5. napon konkrétan azt hittem, itt a vég. 5 Cataflam-V, 1 Voltaren injekció és egy Tramadol. És nem hatott SEMMI!!!!! Este elkezdtem belázasodni, ma már tartja a 38,3-4-et. Láz tilos! Úgyhogy a patikányi gyógyszer mellé már jó erős antibiotikumot is szedek. Meg persze hashajtót, gyomorvédőt stb. De ha megúszom az utóvérzést, én már boldog leszek!!!!Már csak egy dolgot írjatok le nekem lszi.Az orvosom azt mondta, hogy ha leválik a seb, akkor kicsit még jobban fog fájni.Ennél??????
Lenyeled? Kiköpöd?Tényleg a 7. napon szokott megtörténni?
Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topik
- BestBuy topik
- Honor Magic V2 - origami
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest