- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsurci
újonc
Sziasztok!
Nekem hétfőn volt a műtétem altatásban, most tartok a 6. napon. Az ébredés szörnyű volt,majd jött a köhögés, aztán a 2x hányás. Az első korty víznél sírtam, pedig 39 éves vagyok és volt már 4 másik műtétem, de ez valami leírhatlan érzés. Gyakorlatilag az 5. FAomorvédőt stb.JTA fájd. csill kezdett hatni.Az este kaptam inj. Voltarent, azzal kihúztam 04.30-ig. Lehet a páratlan napokban valami, mert a tegnapi 5. napon konkrétan azt hittem, itt a vég. 5 Cataflam-V, 1 Voltaren injekció és egy Tramadol. És nem hatott SEMMI!!!!! Este elkezdtem belázasodni, ma már tartja a 38,3-4-et. Láz tilos! Úgyhogy a patikányi gyógyszer mellé már jó erős antibiotikumot is szedek. Meg persze hashajtót, gyomorvédőt stb. De ha megúszom az utóvérzést, én már boldog leszek!!!!Már csak egy dolgot írjatok le nekem lszi.Az orvosom azt mondta, hogy ha leválik a seb, akkor kicsit még jobban fog fájni.Ennél??????
Lenyeled? Kiköpöd?Tényleg a 7. napon szokott megtörténni?
Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged