- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsurci
újonc
Sziasztok!
Nekem hétfőn volt a műtétem altatásban, most tartok a 6. napon. Az ébredés szörnyű volt,majd jött a köhögés, aztán a 2x hányás. Az első korty víznél sírtam, pedig 39 éves vagyok és volt már 4 másik műtétem, de ez valami leírhatlan érzés. Gyakorlatilag az 5. FAomorvédőt stb.JTA fájd. csill kezdett hatni.Az este kaptam inj. Voltarent, azzal kihúztam 04.30-ig. Lehet a páratlan napokban valami, mert a tegnapi 5. napon konkrétan azt hittem, itt a vég. 5 Cataflam-V, 1 Voltaren injekció és egy Tramadol. És nem hatott SEMMI!!!!! Este elkezdtem belázasodni, ma már tartja a 38,3-4-et. Láz tilos! Úgyhogy a patikányi gyógyszer mellé már jó erős antibiotikumot is szedek. Meg persze hashajtót, gyomorvédőt stb. De ha megúszom az utóvérzést, én már boldog leszek!!!!Már csak egy dolgot írjatok le nekem lszi.Az orvosom azt mondta, hogy ha leválik a seb, akkor kicsit még jobban fog fájni.Ennél??????
Lenyeled? Kiköpöd?Tényleg a 7. napon szokott megtörténni?
Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged