Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos egy kérdésem lenne,eddig a Malwarebytes Anti-Malware PREMIUM ot használtam ,nem rossz cucc csak én nem akartam az állandó realtime módot,ezért meg próbáltam kikapcsolni mindenféle módszerrel,de mindíg vissza kapcsolta magát valahogy,nos van jó tűzfal meg vírusírtó is a gépen,ezt csak néha át futtatnám,hogy van e valami a gépen és nézegettem ,hogy van egy Malwarebytes Anti-Malware free változata.Olvasgattam az oldalon,hogy mennyivel tud kevesebbet de kíváncsi lennék egy felhasználói véleményre,hogy ez mennyire jó és hatékony és hogy van e olyan jó mint a premium ,tudom ebben nincs real time dolog ,de hogy hatékonyságra ugyan olyan jó e mint a fizetős.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest