Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
gruma
újonc
válasz
pvt.peter
üzenetére
Magisk-ra nem tudok megoldást (egyébként
/proc/self/mountinfoalapú ellenőrzésen bukik meg). KernelSU, APatch és Magisk Alpha működnek Revoluttal, én a KernelSU-t javaslom. (Többek közt mert a KernelSU a Magisk Alpha-nál is jobban rejthető, pl. KernelSU-val át lehet menni a Play Integrity összes típusú tesztjén Tricky Store + keybox használatával, míg Magisk esetén Magisk Alpha-t is ideértve Tricky Store + keybox mellé is kell PIF + fingerprint is egyes ellenőrzés típusokhoz) -
pvt.peter
őstag
A Revolut elindítását jelenleg csak a Magisk Alpha -ra való váltás oldja meg?
-
G48
senior tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
A MÁK a nyitott BL miatt nem indul? Nem egy rakás szar az app? Elég sok mindenki írta, hogy nem megy neki -nem itt.
-
gruma
újonc
Ha valaki esetleg szembesülne ezzel: MobilKincstár nem ment (kapcsolat oldalra dobott). Hozzáadtam Tricky Store target.txt-be, de még ezután sem volt jó. Akkor javult meg, amikor hozzáírtam a target.txt-ben a neve után egy !-t, így:
hu.dorsum.clavis.kincstar.mobile!. (Pedig más appok és a Play Integrity mennek anélkül is nálam)Egyébként én nem értem, hogy tudják bevállalni az appok azt, hogy root/bootloader/stb. miatt csak úgy bezárják magukat, és még csak ki sem írják hogy mivel van bajuk. Találkoztam már olyan bank appal is, ami konkrétan annyi miatt is bezárta magát mindenféle magyarázat nélkül, hogy nem a gyári billentyűzet volt aktív (pedig ehhez nyilván semmiféle root nem kell). Nem zavarja őket, hogy így olyan, mintha ők nem tudnának működő appot írni?
-
agobernat
csendes tag
Pár saját tapasztalat a napokból. A revolut elkezdett nem működni egy pár napja. A rom amin akkor voltam(A13) nem felelt meg semmilyen integrity szintnek, gondolom a google mostani lépései eredményeként. Bárhogy próbáltam sehogyan nem tudtam működésre bírni, se a revolutot, se a play integrityt.
Ma felraktam egy új romot(A15), ezen alapból van basic integrity(device és strong nincs) és a revolut is megy, mondjuk ez most nincs kirootolva. A whatsapp az előző romon is ment meg ezen is.
-
xabolcs
őstag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Meg tudom ugyanezt (vagy valami hasonlot) erositeni LineageOS 22.2-vel is:
* frissen nyitott Nothing Phone (1) (Spacewar) es telepitett LineageOS 22.2 + KSUNext boot + vendor_boot + MindTheGapps
* nyitott BL == hasznalhatatlan TEE (mar stock-on is)
* PIFork + TrickyStore + TrickyAddonModule + uj Zygisk (pl. Zygisk-Next vagy ReZygisk)
* tesztelendo programok telepitese: Revolut, Wallet, MAK, ...
* szokasos PIF action, aztan TS webui-ban: select all + deselect unnecessary + AOSP keybox
* minta vagy mas biztonsagos feloldasi mod beallitasa a telefonon
* mindegyik program nagyszeruen mukodik
* MEETS_NO_INTEGRITY a nem mukodo TEE vagy epp AOSP keybox miatt, de ez tovabbra sem erdekli a fenti programokat
* Play Protect certification: Device is not certified, de fenti programok mind rendben telepultek a Play Aruhazbol
Eddig azt hittem, hogy legalabb egyszer fel kell mutatni egy ervenyes keybox-ot, de most direkt ugyeltem arra, hogy selfsigned vagy AOSP keybox legyen a TrickyStore-ban.
Selfsigned / Unkown keybox a MAK-nak nem tetszett.

-
zsola400
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Köszi a linket, ez alapján csináltam meg én is, így újra működik minden Revo, MÁK és még a WhatsApp is működik!
Sőt az LSposed modul is maradhatott ezzel a beállításokkal. (valószínű ez a JingMatrix féle LSPosed modul segítségével) -
energiezolee
aktív tag
válasz
zsola400
üzenetére
Volt fönt, de töröltem mert nem kell... Nem csak neked lassú, mindenkinek. Kipróbáltam sok telón és tableten is, amik nincsenek mókolva és mindegyiken nagyon be van lassulva. Szerintem az van, hogy a root ellenőrzés miatt tele lett szemetelve és az egész belassult. Ezt bizonyítja, hogy a telepítő (APK) mérete is legalább 2x akkora mint az előzőek, amik még nem nézték a root-ot és a bootloader-t.
-
zsola400
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Neked van fent LSposed modul? A M.Kincstár neked is iszonyat lassan tölt be és belépés után is lassú az egész?
-
SerialWin7
tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Kis javítás ehhez, maga a Revolut nem volt target.txt-n, de természetesen a Play Services, Store illetve maga az Android igen. Nem tudom, hogy ez befolyásol-e valamit, de így a pontos!
A DÁP-nak elég a Basic és azt sem szoktam target.txt-re rakni. Valamint mégegyszer kiemelvén sok ilyen alkalmazás ugrik az addon.d mappára, install-recovery.sh fájlra vagy esetleg a compat_matrixx és vendor_sepolicy fájlokra. -
sixtybi
tag
Kicsit offtopic - van egy google pixel 4-em, tök gyári minden. A múltkori google-s kavarás tehetett be neki talán, de pl a DÁP nem megy rajta, és fizetni se lehet vele.
A google a saját telefonját így elterminálta volna, ez lehet?És akkor az ontopic kérdés, hogy ha root-olom, és telepítem a szokásos dolgokat, akkor vissza tudom hozni a módszerrel az élők sorába szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

crok