Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Van olyan honlap ahol iszonyat régi deckjeimet/meccseimet vissza tudom nézni? Vagy azt a decket amivel valaha a legmagasabb rankon voltam?
Sajnos évek óta nem játszottam, már rég kitöröltem a régi deckjeimet, de most csak az tudna visszahúzni a játékba ha history módban azzal a régi saját deckkemmel játszhatnék
-
Lmh
őstag
Jah, azt vágom, régen toltam én sokat , van millió wildcardom, vágom a honlapokat is a metához, összerakhatnám bármelyiket, többet is.
De most haverral szeretnék játszani, kiegyenlítetten, nem atomkombózva metákkal agyonverni.
Szóval arra kellenének az alap deckeket visszahozni.
De most jol jott ki h jottek az ujak. Aztan ha gépnél leszek majd importálok 10 alap decket netről ha nincs más megoldás. -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Régen sokat jatszottam, latom sokat valtozott a jatek, sok uj jatekmód jött be. Úgy látom régen valamilyen felindulásból kitöröltem a deckjeimet, meg deckeket, ezért most alig van deckem, illetve tele vagyok invalid deckekkel.
Nem lehet tolni valami deck resetet, h visszakapjam az alap deckeket meg kitörölje az invalidakat? Úgymond tiszta lappal indulni vhogy? Azért is kellene, mert szeretnék haverral játszani és jó lenne ha tolhatnánk alap paklikkal, h ne legyen balance probléma.Előre is köszi!
-
Lmh
őstag
EA Sports likes this
-
Lmh
őstag
Tibalt's Trickery-t arra szánták, amire használják?
Nem akarják bannolni esetleg? -
Lmh
őstag
És az mióta van, hogy sima playben is tudok ranked rangot bukni? Eddig azt hittem csak úgy mutatja, de most lejjebb is vett egy lose után.
-
Lmh
őstag
Most hallottam, h vizsgálják a jókis omnath paklikat...bann közeleg, úgy érzem. Még jó, hogy idegből eltoltam rá kb 25 wildcardot
biztos visszakapom azt a 4-et amit omnathra költöttem, a többi meg kuka xD
Köszi Wizard hogy előre gondolkodsz!
-
Lmh
őstag
Találkoztatok már olyan buggal, hogy nem tudtok rámenni egy lapra a battlefielden?
ott volt egy szaros Ruin crab (0/3-as creature) és egy merfolk secretkeeper.
Azon múlt a meccsem, hogy elforgassam a Crabet és beüssek. DE NEM BÍRTAM KIJELÖLNI!
Gadwickem volt lent és eltoltam egy kék spellt, be is adta az abilityt, kiviláglott mindkét lap az ellenfélnél de ha a Ruin Crab fölé vittem az egeret, arra nem tudtam kattintani. Mintha láthatatlan lett volna.
Felrobbantam az idegtől baszus, mert milles paklival volt ellenem és ez a sebzés hiányzott, hogy megöljem, kövi körben meg nem tudtam húzni és buktam a meccset fél óra után.

-
Lmh
őstag
Önmagában nincs vele bajom, de megint olyan TRTRTRTRTRTRTRTRTRtr triggereket okoz pár elcseszett kártya, hogy az szánalmas. Scute swarmnál pl korrekt lap lenne, ha nem lenne benne a második fele a képességnek, hogy nem sima tokeneket csinál, hanem a token is megkapja a skillt. innentől kezdve elszabadul a trigger roller és uaz a baromság jön, mint anno a 2/2-es zombiknál (Field of the Dead)...annak is Ban lett a vége...sikerült belőle tanulni úgy látom.

-
Lmh
őstag
Ez a Landfall ez most komoly?
Most kezdtem játszani. Ez ugye vicc? -
Lmh
őstag
1750 goldért ti megvettétek az 500 gemet a napi SALE-en? Megéri?
-
Lmh
őstag
Hali!
Próbálom kideríteni, hogy most akkor mikor is lesz ténylegesen nyitható és játszható az új set?
Ez a legjobb amit találtam, de nem vágom, hogy most akkor pontosan mikor nyithatom az első 1000 coinos boostert a játékban? Ma este nyithatom (ha igen mikor?) de csak 24-től játszhatom?
"It was originally scheduled to be released on April 24, 2020. Due to the 2019-2020 coronavirus pandemic, the paper release was advanced to April 17, 2020 for Asia, and delayed until May 15, 2020 for the other continents, while Magic Online and MTG Arena release on April 16, 2020. Despite this, the cards become legal in Standard and other formats on April 24, 2020, the original release date." -
Lmh
őstag
Egyre több az olyan deck ami értelmetlen fossá silányítja ezt a játékot. undorító amit művelnek az MTG-vel.
Gratulálok a készítőknek a Ral, Storm Conduit + Expansion végtelen 1 dmg kombóhoz is....üdvözlöm a szánalmasan ostoba, retardált szerencsétleneket akik ezt engedik.
Ment a delete a játékra, adtam 2 kiegnyi időt hátha javítanak a hozzáálláson, de úgy látom menthetetlen a magic, köszöntem szépen. Hálát adok az istennek, hogy nem költöttem erre a szarra.
További jó játékot Nektek!
-
Lmh
őstag
válasz
Reinhardt
üzenetére
6-7 rare-t szeretnél hogy kiessen? Elég sok rare van és mindegyikből eshet 4-szer. Számold ki mennyi az esélyed, hogy kiessen amit szeretnél....nem lesz sok. Amióta te játszol, nem csoda, h még nagy a szórás. Ha annyira szeretnéd, vedd ki wild cardból. legalább 1-2-t.
-
Lmh
őstag
Igazából tárgytalan.
Linkelni akartam a deckem, hogy tanácsot kérjek és fejlesszem, de meggondoltam magam, mert platinum fölött már olyan uncsi deckek jönnek ellenfélnek, hogy a játéktól is elmegy a kedvem.
Az utolsó jó élményem egy kiélezett normális lény harc volt egy fullos Vampire pakli ellen, azóta csak szar control/manipulation meg teferi minden mennyiségben. Totál élvezhetetlen. -
Lmh
őstag
MTGArena.PRO kéri újra a tokenekemet. Valaki tud segíteni hogy hol találom? Emailt nem találok... honlapon, a profilomban sem :S

-
Lmh
őstag
Pacifism visszatér :-) Nagyon klasszik lap!
Idegesítettek a szar utánzatai. -
Lmh
őstag
Én ezennel elkezdtem a gold-farmolást M20-ra
Elég sok össze fog gyűlni szeptemberre ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lmh
őstag
Az a baj, hogy 5 win után én pl nem a goldért játszom, hanem a lapok miatt.... furdal a kíváncsiság

Egyébként én is cumi ágon vagyok mostanság sajnos, kezdek nagyon kiégni, reggel összehajtogattam a billentyűzetet

Előző szezonban platinum 3-ban voltam és két deckkel is nyeregettem abban is. Most meg csak a lose, gold 3-ban alig botorkálok. Pedig craftoltam és nyitottam is jó lapokat, elvileg jobbnak kéne lennie a pakliknak. Csak hát ahogy telik az idő, a többi játékos is fejlődik és már erősebbek vannak goldon is. -
Lmh
őstag
Értem, köszi szépen!

-
Lmh
őstag
Én már 1 hete ezzel a deckkel szórakozom :-) Szeretem, jól elkavirnyászok vele

-
Lmh
őstag
Köszi, megoldottam a konvertálást :-)
Én is próbálkoztam anno összerakni ilyesmit, azért érdekelt. Csak kevés lapom volt hozzá és Most lett 4 Teyom pl, amit említettél, hogy nagyon jó bele.
A Tetsuko érvényes támadás közben is? Mert combat phase-ben átírja a játék a 0 powereket toughnessre és akkor már itt majdnem minden lényednél több lesz, mint 1.... -
Lmh
őstag
srácok, mostanság nem értem a double strike-ot. mintha máshogy viselkedne, mint régen.... meg vagyok bolondulva.
3/6-os double strike Okutrával ütök egy 2/2-es lényt és megöli a lényt és annyi, nem üt újra.
Nem úgy lenne, hogy megöli a lényt és aztán még beüt 3-mat fejbe?

-
Lmh
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
hehe...
Néha sajnalom h nincs chat :-)
Szivesen irogatnék néha:-) Nem csak negativat. Pl tokre tudom ertekelni amikor ertelmes paklikkal jo, fordulatos jatek alakul ki. Olyankor nem gyozom nyomkodni a nice-okat meg a good game-eket.
Amikor ilyen esper szarsagokkal meg paklielfogyasztos paklikkal jonnek, olyankor meg beirnám, h jatsz anyukaddal, unalmas vagy, csáó :-)más: sima boosterből eshet mythic kartya, ugye? mennyi ra az esely?
-
Lmh
őstag
Nektek megy a játék? Nem tudok a playre kattintani....
-
Lmh
őstag
Én sosem azt vitattam, h lehet-e játszani egy adott játékkal. Mert bizonyos szinten lehet. Ezzel is lehet, wowwal, HS-sel, Fifával, clash royallal, star warsos szarokkal, counter strike-kal...mindennel lehet. Én a minőségi jatekelmenyt, az átgondoltságot hiányolom általában mindenhol. Azt érzem hogy a marketing csapat es a "hogyan csikarjunk ki minnel tobb penzt a jatekosainkbol csapat" messzire lehagyta es ledominalta a "hogyan csinaljunk kiegyensulyozott es elvezetes jatekot" csapatot a jatekkeszito cegeken belul.
De ez tenyleg hosszú téma, már sajnálom hogy felhoztam. -
Lmh
őstag
Nem gondoltam, hogy egyszer még foglak látni panaszkodni a játékra :-)De ez a nap is eljött, sikerült elérnie a készítőknek a te ingerküszöbödet is.
Egyébként kicsit off, de számomra nagyon érdekes jelenség, mert én még az a korosztály vagyok aki játszott az előző generációs meg az azelőtti játékokkal is.
Évek óta azt veszem észre, hogy csesznek el minden játékot. Egyszerűen keresem ezerrel, hogy hátha van valami jó game, de minden új játék olyan felfogásban készül, hogy számomra játszhatatlan, a régi játékok új részei meg kiegészítői pedig totál olyan irányba mennek el, amik számomra a játékélmény totális szétcseszését jelentik.
Tényleg nem akarok itt vitát nyitni, de a minőségi játékok vagy átmennek agyatlan grindfestbe vagy - ami sajnos mostanában még jellemzőbb - felismerték a játékfüggőség, mikrotranzakciók és a nagy pénz szentháromságának hatalmát és évek alatt kitanulták ennek a tökélyre fejlesztését. Sajnálattal látom, hogy a MTG is ebbe a pénzcsapba nyalt bele. Tövig. -
Lmh
őstag
hali! tegnap elkattantam kicsit....
Így most elhatároztam, hogy ellövök pár wildcardot. Van 26 rare, 11 mythic.
Mivel nagyon konkrét elképzelésem nincs, mindegyik deckem egy rakás szar, ezért arra gondoltam, hogy olyasmire költöm, ami viszonylag multifunkcionális és alap lesz a deckjeimben.
Elsőként földekre gondoltam...mennyire hülyeség? Pl Godless Shrine és egyéb "may pay 2 life" földek, olyan színkombinációkban, amiket szívesen játszom. (fekete, fehér, kék)Illetve 2-4 Planeswalkerre is beruháznék.
Mindenképpen olyan lapra költenék, ami legalább Ravnicás, de inkább Sparkos, hogy ne rotálódjon ki egyhamar. Egy Lilianára és egy Gideon Blackblade-re gondoltam kezdésnek. Ezek sok pakliba jók és széles körben elismert lapnak számítanak...amennyire láttam cikkekben, streamekben.Mit gondoltok? (továbbra sem szeretnék meta decket kinézni és csutkára azt összerakni)
Köszi a véleményeket!

ui:jelenleg ennyi pw-m van: (L:/dl/upc/2019-05/22/165478_z4s4q3rlqmjlorq7_planeswalkereim.jpg)
(/L) -
Lmh
őstag
a baby teferi alatt a time ravelert ertitek?
-
Lmh
őstag
Valaki tud segíteni, hogy hogy a pitába tudom elmenteni mtgarena.pro oldalon a deckjeimet?
Regisztráltam, importolom a listát a játékból, megjelenik szépen az oldalon jobb oldalt a deckem....és utána???előre is köszi!

-
Lmh
őstag
Köszi az észrevételeket!
Annyit el kell mondanom a tisztánlátás végett, hogy kicsit még máshogy állok a játékhoz.
Röviden annyi a lényeg, hogy én is láttam már a meta bo1 deckeket, de nem igazán az motivál, h összerakjak egy csont ugyanolyat, mint azok. Nekem a magic-élmény nagy része a főzőcskézés, meglévő alapanyagokból :-)
Egész sok WC-om van, szerintem össze tudnám rakni valamelyik top3 decket, de nem izgat, hogy pl folyamatosan esper controlt játszak...halálra unnám magam. Van aggro deckem is, de nem játszom vele, mert uncsi. Vagy nyerek 4 kör alatt, vagy tudom, h vesztettem. :-)
Maga a játékélmény legjava pedig nekem pont ebből a midrange, lények-controlok párharcából jön, kicsit a kiszámíthatatlanságból, amikor húzzuk az ellennel a kártyákat, lent van pár lény, de nem bírunk egymással és nem lehet tudni, a 4-14. kör között sem, hogy ki fog nyerni. Nekem ez a játék!

A három meglátásra amit írtál:
1. Valóban jó ötlet, olcsósítottam rajta kicsit, szerintem előnyére vált, köszönöm!
2. 1-1 copy: hát igen, viszont általában ennyi lapom van meg alapból
Meg ez nem egy kimondottan szinergia-pakli. Kicsit mindig mással nyerek. Van amikor sikerül felhúzni ajanis pridemate-et, van amikor flyinggal, van amikor Oketával jön ki a lépés, van hogy Leonin Warleader fossa jól a tokeneket és legutóbb egy hosszú meccs végén jókor jött le Zetalpa. Talán History of Benalia nem volt még olyan látványos, de arra szerintem jó, hogy olcsón elég jól megijed tőle az ellenfél és eltolja rá a control lapjait.3. Danitha... igen, ez igaz. De 3 manáért nem találtam jobb opciót oda. Ha az enchantos ablity nincs ott, ugy se rossz lap háromért 2/2 lifelink, first strike, vigilance... De hajlandó vagyok megválni tőle ha van jobb ötlet. Esetleg milyen aurát vagy equipmentet javasolnátok hogy több hasznát vegyem és mi helyett? 3db 4+ manás lény helyett 3 jó aura vagy equip?
Szóval tök jók az ötleteid, köszönöm, csak a metát kerülöm egyelőre...amíg bírom idegekkel. Aztán egyszer úgyis elkattanok, de egyelőre főzőcskézek hobbiból :-)
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Én mostanában ezzel a deckel játszom (ranked bo1, platinumba most kerültem fel). [link]
Fejlesztési ötleteket szívesen fogadok :-) Persze a kártyáim korlátoznak, hogy mit tudok belerakni.
Egyébként a teljes collectionömet nem tudom sehogy megosztani, ugye?
Köszi! -
Lmh
őstag
nem csodalom.
pont feldobta a youtube... valami mtg arena verseny döntő. rém izgi volt, esper control vs monoblue, ugy jott ki a lepes h 4 kor alatt nem tudott gyozni a monoblue es onnan viszlat, ertelmetlen idohuzas lett volna barmit csinalni, feladta a srác. nem látszott a profizmus :-) nem egy skill based jatek az endgame :-)
nem tul e-sport kompatibilis a játék xD
csgo, dota, nem retteg :-) HS versenyt is neztem, az izginek tűnt. sok lény, sok harc, sok board wipe...fordulatos volt. -
Lmh
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
hát nem tudom....persze nyerni, látni szenvedni a másikat általában fun az embereknek.
nekem nem tűnik szimpatikusnak az a pakli és játékstílus.
Szoktam nézni ezt a srácot játszani, eddig szimpi volt....végül is most is az, de ez a deck kihozta belőle az állatot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Olyan gesztusokat nyom, mint a 10 évesek amikor counter strike-ban arra verik magukat, hogy aimbottal meg wallhackkel szarrá lőnek mindenkit
-
Lmh
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
tegnap pont kiakadtam, mert nem ment a jatek a speckón osszerakott, valtozatos, izgalmas, korabban egesz jol bevalo deckkemmel. sok ritka lap van benne(tudom nem ez a lényeg), de elég lassan bontakozik ki, jo hosszu meccseken viszont szinte mindig nyertem vele. kiveve tegnap xD 3 ora alatt 3 meccs, 3 lose. baromira beragtam, osszedobtam egy max 2 manas flyingos lenyekbol allo monoblue-t. 3win 10 perc alatt xD szornyunek ereztem a jatekot emiatt

-
Lmh
őstag
linkelnétek egy tipikus nexus decket plz?
-
Lmh
őstag
Carnage Tyrant ellen csak sima csatában lehet győzni? Ha sima combat dmg megöli, igaz? Deathtouch sem jó ellene? Vagy ez a cannot be target of abilities ez passzív abilitykre nem vonatkozik?
Counter, destroy, exile nem jó ellene...még az jó, ha az ellenfélnek áldoznia kell lényt...Egyéb ötlet a kiiktatására?
Köszi!

-
Lmh
őstag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
köszi!
amiket írtál azt majd kiszótárazom otthon
nem vágom az mtg szakzsargont. 
-
Lmh
őstag
Egy kérdés:
Ti a dual landeket hogyan számítjátok a paklitokba? Milyet és mennyit raktok egy kétszínű pakliba? Mondjuk 60 lapos meg 70 lapos pakliba?
Én 60 laposba 5-6db-ot rakok. Az 1-et ami nem tappolva jön ha már van lent basic land, azt alapból berakom. A sima tappolva lejövős dualokból meg 4-5-öt szoktam. -
Lmh
őstag
Csípem ezt a Merchant gyereket, tetszik, ahogy mindenféle deckkel kísérletezik, mindent kipróbál. Szegényt nem is gyakran látom nyerni xD Kicsit magamra ismerek benne.

Sokkal szimpibb, mint a Day9 csávó
Ő 97%-ban nyer, de csak az undorító meta deckeket tolja. Dög unalom. -
Lmh
őstag
Jogos...tudja a fene mit akarok :-)
Most egy ideje Vampire decket tolok leginkább. Spark előtt is már azzal próbálkoztam.
Most nyitottam 32 spark csomagot goldból, jött jópár planeswalker, meglátom mire lesznek jók,egyelőre nem abban a szinkombinációban jöttek amiket szeretek játszani.
Vámpír paklimhoz viszont húztam két Sorin, Vengeful Bloodlord-ot. Annyira nem OP, chupacabrát raktam be miatta a vampir paklimba, lényt ölni, visszahozni...vámpírrá is válik, a többi lényem ugyis vámpír. Egyelőre ennyi..várom az ötleteket xD
Most először használtam el wildcardokat is erre a vámpír paklira. Tudom, h nem túl meta...de valamiért tetszik.
Van egész jó monored aggro deckem is, de full unalmas, ez a vámpíros hasonlít az igazi magicre legalább :-)Mi a véleményetek? Van benne ráció hosszú távon?
(Anno a pirate-ban láttam fantáziát de leálltam vele, itt sem javasoltátok, hogy belefektessek, igazatok is volt.)Dobi: fúú mennyi PW....te is nyitottál ezt-azt látom
Gondolom ez EZ win volt :-) 
-
Lmh
őstag
Egyre durvább és durvább lesz ez a játék
Ezért lehet ujra meg ujra eladni a kártyákat :-)Anno 4-ért megöltél egy creature-t, aztán háromért, aztán háromért lényt vagy enchantmentet, aztán most látom, hogy sparkban már háromért permanenst ölsz, ugyanazért a mana costért mint a mortify.
Hogy a sok kétmanás nonmerfolk meg nonlegendary destroyolo spellről ne is beszéljek
Most jön olyan is, hogy kettőért legalább 4 mana costos permanenst exile-olhatsz...szupi :-)
Rengeteg hasonló inflálódás van, nyilván mindenki tudja aki itt fórumozik :-)
A másik kedvencem a graveyard, aztán exile, ahonnan elvileg régen nem nagyon lehetett visszahozni lényt, az volt a lényege, aztán jöttek ezek az amig játékban van az adott exile-t kiváltó permanens exile, de mondjuk simán instanttal vagy sorceryval exile-olt lényt nem igazán lehetett visszahozni...most már azt is egyre több lapnál látom.
Lassan bevezethetnek valami újat. valami túlazoperencián száműzést
és 3-ért, aztán kettőért, aztán egyért már nem csak permanenst ölsz, hanem instant win. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lmh
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=UosaiPwddZ8

haha az az első komment adja, hasonlót éltem meg

"I quit magic and when I restarted someone played a card and said that it was a planeswalker. I replied that I only had mountains and no plains so why'd it matter? It mattered..." -
Lmh
őstag
duelsben ha nyitottam uj lapokat akkor azokat jelezte a collectionben, hogy uj.
most ha nyitok boostert, akkor sehol nem látom hogy melyikek az ujak, igaz?
elég idegesítő, amikor véletlenül mellényomok a booster nyitás után és eltűnnek a lapok...és nem tudom mit nyitottam

-
Lmh
őstag
piros agro singletonban? az kemény, nem gondoltam volna.
hogy néz ki a tied kb?Én most egy fehér-zöld paklit raktam össze rá. Erre a singletonra a legolcsóbb a beugró...kéne valami szórakozás estére, mert a heti és a napi questet már kipörgettem :S
Nem is értem, hogy a heti quest miért nem hosszabb, mint a napi.... érdekes. -
Lmh
őstag
Singletonozni szoktatok? Van valami tapasztalat? Nagyon pro deckek vannak? Pofozogépnek nem mennék

-
Lmh
őstag
Basszus mintha vmi mana átok lenne, eskuszom. en is szenvedek.
mondjuk en nem csak amiatt, de mindegy xD
egyebkent en regen sokszor csinaltam, es most itt is kezdek visszaszokni, h a standard ajanlottnal 2-3mal tobb foldet rakok a deckbe, attol fugg mekkora a deck.
mert rajottem h jobban utalok ugy kikapni ha nem jon a fold, mintha kicsivel tobb fold jon :-) -
Lmh
őstag
megvettem a welcome bundle, 1900ft volt. hát nem tudom mennyire érte meg...kartya nem igazan esett értelmes, de azért esett egy mythic wildcard meg azt hiszem 2 rare wildcard.
a gemet nem koltottem el, csak kinyitottam az 5 core19 boostert. -
-
Lmh
őstag
-
Lmh
őstag
Istenem... Psychic Corrosion annyira gáz, amikor erre építenek paklit....nem is az emberek a gázak, hanem a wizards, aki ezt kitalálta...

-
Lmh
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Áá ott szabadon valos penzert lehet kartyakat valogatni, venni? erdekes.... az elég hardcore scene lehet :-)
kezdo bundle-t akkor most mar nem nagyon eri meg megvenni, nem? hamarosan ugyis torlik a core19-es lapokat.
-
Lmh
őstag
hehe, igen olyat én is szoktam, hogy h ilyen atomlassu szivatós anti-fun deckel van akkor afkolok amig lehet.
Szerintem D1rect vagy dobi linkelte egyszer hogy a különböző játékmódok hogy épülnek fel, mi számít, mi nem, de most nem találom :S
Amúgy Magic Online-t tol/tol valaki? Arról vélemény. Én nagyon régen még annak a trialját toltam... de jó is volt
Mondjuk ott csak pár premade deckel lehetett tolni, de pár szabály kitisztázására jó volt.Dobi: igen, láttam, ne is mondd
Azt bírom amikor feature-ként adnak el valamit egy játékban, amit utálok 
Mondjuk lehet ha egyszer majd nekem is lesz a cipős dobozomban 10-15 darab PW- akkor majd megkedvelem őket, de sosem voltam olyan gazdag, h legyen pwalkerem

-
Lmh
őstag
válasz
erasmus4
üzenetére
1 hónapja játszom arénát kb. Igen átalakítgattam az alap deckeket, javítottam rajtuk kicsit (legalábbis remélem xD), meg amennyi a mastery treeból, reward trackből meg a sima play napi lapokból jött. Meg nyitottam az elején 6-8 boostert max.
Hát igen...érzem h erősebb deckeket kapok, ezzel nem is lenne baj, de nem túl motiválóak az uncsi deckek ellen játszani, pláne hogy filóztam hogy vegyek-e welcome bundle-t meg spark-os pre-purchase-t.
De ha ilyen a late-game akkor lehet inkább kihagyom
Érdekes módon én nem is nagyon találkozom ezekkel a monored fejbe-ütögetős paklikkal...lehet azok feljebb vannak. Inkább ezek a baromi lassú paklik idegesítenek, amik arra mennek, h én semmit ne hozzak le és ő majd nyer vmivel az 58. körben, meg a fogyjon el a paklim ezer év alatt...ezek szörnyűek.
Tudom, ha ilyet látok, lépjek ki...de az életösztön...sokszor nem enged...meg ahogy mondod, ezek ellen nyerni az külön öröm
A másik amit nem szeretek, és tudom már legalább 10 éve vannak planeswalkerek, de én nem szeretem őket.
Én az ős-magicet szeretem, akkor még nem voltak. Egyszerűen nekem nem illik bele, nem tetszik, meglátom és mindig az jut eszembe, hogy "jajj nemááár ezek a sz*rok...el is felejtettem, hogy van ebben a játékban, minek ez ide?!?!"
Jó persze ezen se tudok változtatni, a játék része lett.... csak beszélgetek, fórumozgatok... 
Sima playben deck erősség szerint rangsorol, ott arra gondolsz, h milyen a c/uc/rare/mr arány a deckben? Vagy az is számít, hogy hányszor nyertem azzal a deckkel? ( szerintem számít, hogy mennyit nyertem, mert uazzal a deck-kel 8-10 win után keményedett be a helyzet)
-
Lmh
őstag
en is rossz agra kerultem tegnap. fel is idegesitett eletemben eloszor a jatek. xD
sajna elertem par paklimmal azt a szintet hogy már normalisan osszerakott, szerintem penzes paklik ellen jatszom.
hát mit ne mondjak... nem lett elvezetesebb a jatek. es nem a vereségek miatt volt szar a kedvem, hanem a sok "exploit" paklitol amik nem a jatekra torekednek hanem a totalisan unortodox mechanikakra es jatek ellehetetlenítésre...dög unalom blöeee. -
Lmh
őstag
Ereshkigal: elég baj az

Idave:
Már a harmadik wikit olvasom és rohadjak meg nem értem pontosan, hogy mikor mi esik ki és mi marad xDMost nem tudom megnyitni a játékot de ha jól emlékszem, most bent vannak az alábbiak:
1 Ixalan
2 Rivals of Ixalan
3 Dominaria
4 Core2019______
5 Ravnica
6 Ravnica All.Ez 6 db.
Áprilisban jön a War of the Spark (7 lesz játékban), júliusban a Core 2020 (8 lesz játékban). szeptemberben az "Archery" fedőnevű vmi. Ez már szeptember, tehát ősz és ősszel esik ki a legrégebbi 4, gondolom amikor megjelenik az Archery.
És akkor ősztől lesz:
1 Ravnica
2 Ravnica All.
3 War of the Spark
4 Core 2020
5 Archery.
És ehhez jön majd még háromhavonta 1 új egészen szeptemberig, amikor is megint kiesik 4. (Rav, Rav All, War, Core2020)Tehát legalább 5 van játékban és rota előtt rövid ideig 8.
Így vagy nem így?
-
Lmh
őstag
válasz
erasmus4
üzenetére
Na mindegy, maradjunk annyiban, h jobban szerettem amikor magam választhattam ki, h melyik kártyáért adok pénzt, nem hiszem, hogy van ennél jobb verzió manapság

A standarddel kapcsolatban: "Once per year, when the fall set releases, the four oldest sets in Standard rotate out."
Mit ért fall set alatt? Most ha megjelenik a Spark áprilisban akkor kiesik valami?
Uccso négy most az ixalan blockból 2, a dominaria és a core set 2019. Ezek fognak kiesni és ha igen, mikor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest