- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-10-07 10:55 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
Topikgazda
-
HPAA
őstag
-
itldj
aktív tag
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
Kanczy
veterán
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
D1Rect
félisten
-
ldave
Topikgazda
-
Lmh
őstag
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
Én most egy Oketra + Parhelion 2 kombóval bohóckodom

-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
Dobi 562
addikt
-
D1Rect
félisten
-
Dobi 562
addikt
-----------------------------------------------------------------------------------
(#965) Reinhardt: most mar tudjuk, hogy igen.
-
D1Rect
félisten
Akkor neked a constructed event való, sokkal több lapot kapsz és még némi gold is esik, ha 50%+ a winrated.
(#918) Reinhardt: Streamer vagy?

(#920) ldave: Az aid the fallen ebben a listában nem túl hatékony, nézhettél volna valamit ami 2 lényt ad vissza, vagy dark bargain vagy ilyesmi.
-
D1Rect
félisten
-
D1Rect
félisten
-
ldave
Topikgazda
-
D1Rect
félisten
Így tudom:
4 Wall of Runes (WAR) 75
4 Hinterland Harbor (DAR) 240
4 Teyo, the Shieldmage (WAR) 32
1 Forest (RIX) 196
2 God-Eternal Oketra (WAR) 16
2 Tetsuko Umezawa, Fugitive (DAR) 69
4 Arboreal Grazer (WAR) 149
1 Island (RIX) 193
4 Saruli Caretaker (RNA) 139
2 Huatli, the Sun's Heart (WAR) 230 => annyira nem vált be, majd valamit nézek a helyére
4 High Alert (RNA) 182
4 Arcades, the Strategist (M19) 212
1 Suspicious Bookcase (M19) 246
2 Dovin's Veto (WAR) 193
2 Tower Defense (RNA) 147
4 Hallowed Fountain (RNA) 251
1 Glacial Fortress (XLN) 255
4 Breeding Pool (RNA) 246
4 Sunpetal Grove (XLN) 257
1 Plains (RIX) 192
4 Temple Garden (GRN) 258
1 Tamiyo, Collector of Tales (WAR) 220 -
ldave
Topikgazda
-
Dobi 562
addikt
-
D1Rect
félisten
-
Dobi 562
addikt
Sima Traditional Play (BO3) volt, nem ranked. Ezert volt fura, hogy "beragadt" a meta, bar sokszor elofordul mikor egy-ket ismertebb streamer jatszik egy deck-et hogy napokon keresztul gyakrabban fog jonni ellenfelkent.
Rankedet mar nem jatszok nagyon regota mert nem valtozatos.
Az Emotes nalam ki van kapcsolva, nem vagyok ra kivancsi hogy az ellenfel nyomkodja a good game-et esz nelkul.

Szerintem nagyon jo, hogy nincsen chat a jatekban, az online jatekosok nagy resze az toxikus es egymas anyazasara hasznalnak csak.
-
ldave
Topikgazda
-
D1Rect
félisten
Nem a készítőkkel van a probléma, hanem a fogyatékossal aki olyan decket próbál játszani, amit nem tud.
Valahol az én hibám, minek kellett bo1-t indítani.Az arena egy hihetetlen olcsó és gyors módja annak, hogy magicet játsz.
Papír alapon, iszonyatos pénz és brutális idő.
Havi szinten százezrekben és 100 órákban mérhető a hobbi.Szóval most az, hogy akár minden kiegkor beledobsz 50€-t és esténként 1-2 órát játszol egy nagyon-nagyon kedvező módja.
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
Lmh
őstag
-
ldave
Topikgazda
Ha az Esper színek jönnek be, akkor az új Lili egyáltalán nem rossz választás, nekem kettő van, mindkét aktív paklim része, ha sikerül kijátszani és 1-2 körig életben marad, akkor az már 90%, hogy nyert meccs lesz.
Gideon-om sajna nincs, nem próbáltam még, de ha nincs rá válaszlapja az ellenfélnek, akkor az is eldöntheti a meccset nagyon hamar.
-
D1Rect
félisten
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Az https://mtgarena.pro-n szeretned nezegetni a deckjeid?
Be kell loginolni az oldalra, majd My arena/My profile/Decks es ott latod mindet.
Vagy az app-ban, MTGA Pro tools/My decks es ugyanarra az oldalra dob.
----------------------------------------------------------------------------
Elobb mentem par BO3-at es volt egy Bant deck, ami Wilderness Reclamation + Dawn of Hope-al generalt 1/1-es tokeneket, lapot huzogatott, board-ot swipe-olt de nem sikerult rajonnom mi lehet a win con-ja... Mondjuk par perc utan feladtam mert marha unalmas volt hogy az 1/1-es tokenekkel blokkolgat.Vartam valami Planeswalkert tole vagy Nexus of bullshit-et de semmi nem tortent. El nem tudom kepzelni mi lehet jo egy ilyen deck-ben.
Egyszer Angel of Grace-el megmentette magat, ez volt a legizgalmasabb pontja a meccsnek.

-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Kivennem belole az osszes spell-t ami 4 mana-nal tobbe kerul. WW-vel tempo-t kene jatszani, teleszorni a bord-ot olcso lenyekkel es gyorsan befejezni a meccset.
Nagyon sok lapbol csak 1-1 copy-t raktal bele, szerintem az nem jo, elegge kiszamithatatlanna teszi a laphuzasodat.
Danitha olcsobba teszi az aura/equipment spelleket de osszesen raktal a paklidba 1-et, ezert felesleges egy 3 mana slotot lefoglalni.
Itt a tier 1 (bo1) valtozata a WW-nek, nezzel ra erre.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
D1Rect
félisten
-
0karmacoma0
senior tag
Ezen az oldalon tudod ellenőrizni mekkora esélyed lesz kijátszani a lapjaidat. Sajnos taplandeket használva nagyon nehéz erős többszínű palit építeni. Én általában a maximális 4-4 shock és check landet szoktam belepakolni egy kétszínű pakliba, ha épp nincs meg a kellő mennyiség taplandekkel egészítem ki én is, de 8 kétszínű landem mindig van. A Shocklandek iszonyú fontosak, mert azok basic landnek számítanak a check landeknek. Persze ha csak splashelve van egy szín akkor meg lehet úszni kevesebből is, de sajnos erre idővel be kell áldozni a widcardokat, ha nagyon tetszik egy deck.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Itt egy vampire deck.
History of Benalia helyett raknek bele Radiant of Destiny-t, Ajani helyett meg valami vampirt. Ha mar vampire deck.

-
Dobi 562
addikt
35k aranyam volt abbol nyitottam 35 boostert.

Grixis dragon mar ossze volt rakva regota, most csak a War of the Spark lapok kellettek bele. Szeretem a "tematikus deck"-eket.
En nagyon sokaig jatszottam vampir deck-el, bo1-ben normal play-ben eleg jok tudnak lenni. Linkeld be, hogy mit raktal ossze eddig akkor tobbet tudnank mondani.
-
ldave
Topikgazda
-
D1Rect
félisten
-
D1Rect
félisten
A boros a RW aggro, van elég sok kis lény + vörös pump spellek amikkel simán lehet hatalmasakat ütni.
Meg ugye vannak jófajta first strike lények amik megeszik a patkányokat, meg simán be tudsz sideolni 3-4-5 lapot a ratdackek ellen.
Van az a patkány, amiből bármennyi lehet a deckben, az felülírja a singleton szabályt és minden második pakli az. -
D1Rect
félisten
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
D1Rect
félisten
-
Dobi 562
addikt
-
D1Rect
félisten
-
Dobi 562
addikt
Monored aggro, Tier 1 deck. 8 rare, 0 mythic, a tobbi common es uncommon. Ha csak BO1-et jatszol akkor a sideboard-ot ossze sem kell raknod.
Monoblue tempo, tier 1 deck. 4 rare, 0 mythic.
Szerintem nem kell hozza penz, hogy egy ilyet osszerakj.

-
Franklin
addikt
-
D1Rect
félisten
-
Ereshkigal
őstag
-
Dobi 562
addikt
-
ldave
Topikgazda
-
erasmus4
csendes tag
Valószínüleg elérted azt a szintet amikor már eléggé fejlesztetted az alap deckjeidet és szépen lassan kapod a félkész/majdnemkész meta deckeket, ez már ilyen lesz. Sima playban deck erősség alapján rangsorol, ezért kap az ember sokszor tier1es red decket ami tele van uc-kel, commonokkal mégis baromi erős bo1ben.
Ami erős deck az nem feltétlenül fizetett is érte, ha az eleje óta játszol simán lehet 5-6 meta decked, meg egy csomó félkész aztán eldöntöd hogy melyikbe fektetsz wildcardot.
Vagy játszol Junkokkal és 5ből 4szer kikapsz, de az az 1 win az olyan is
. -
ldave
Topikgazda
Ha jól látom jelenleg ez az ütemterve a Wizards-nak:
- egy Core set érkezik júliusban, tavaly jött a 2019, idén jön majd a 2020, ez úgy ~280 lapot tartalmazEzen felül érkezik három set, ~260 lappal:
- egy januárban
- egy áprilisban
- egy szeptemberbenTehát évi négy megjelenés van.
-
Ereshkigal
őstag
-
erasmus4
csendes tag
Gyűjtögetős játékok rákfenéje, de azért itt nem olyan vészes mint más játékokban.
Tudod mit kapsz 1rare, vagy mythicet meg a fölösleget
, ami lehet jó, lehet sosem használod, lehet a köv metában tök jó lap lesz.
A protected raret is behozták nyitni nem tudsz 5. rare-t mythicet.
A style-ok meg aki akar a csili vili dolgokért fizetni tegye.Az 50$ bundle, ha most kezdted megérheti, csak rotálódó setekből nem szabad venni, és így őszre az új standardra egy normális collectionnal vághatsz neki, csak azokat a deckeket kihagyod amik nagyban építenek a rotálódó lapokra.
-
D1Rect
félisten
-
D1Rect
félisten
-
ldave
Topikgazda
Ezen én most amúgy erősen gondolkozom. Az Arena-val én még főleg a zárt béta során játszottam, azóta nagyon keveset, a napokban kezdtem el újra legalább a napi küldetéseket megcsinálni. Paklit sem építettem még, a gyári 5 mono paklival csinálom csak a feladatokat, a War of the Spark-ig nem is nagyon akarok már belemerülni a lehetséges paklikba, viszont utána szeretnék legalább egy erős paklit összetenni, ahhoz meg ez 50*8 lap adhat egy lökést.
-
ldave
Topikgazda
Régen négy jött évente, plusz az adott évi Core set. De a Dominaria most kicsit más volt, mert az nem kapott második set-et.
Most kíváncsiságból megnéztem a Hearthstone-t, ott is 50 euróért van az 50 csomag booster pack, szóval ez alapján azt gondolom, ez ilyen industry standard ár. De ugye nem kötelező megvenni

-
D1Rect
félisten
-
Dobi 562
addikt
-
D1Rect
félisten
-
0karmacoma0
senior tag
-
Dobi 562
addikt
Volt rola szo, hogy csinalnak majd egy Arena Modern formatumot amiben lehetne tovabbra is hasznalni a kirotalodott kiegeszitoket, nem tudom milyen fazisban lehet a dolog megvalositasa.
A korabbi kerdesedre meg: en a BO1-et untam meg, a BO3 sokkal erdekesebb csak ugye idoigenyesebb.
En szerettem sajat paklikat epitgetni es probalgatni de eddig nem volt lehetoseg hogy gep ellen jatszak, es elvette a kedvem mikor folyamatosan Tier 1 deck-et kaptam ellenfelnek.Egyebkent ez a baj az Arena meta-javal is, amit irtak korabban hogy par het utan beall es ugyanaz a 4-5 pakli jon majd ellenfelkent. Nagyon unalmas egy ido utan.
-------------------------------------------------------------------------------------
Friss meta-snapshot. -
Franklin
addikt
-
ldave
Topikgazda
-
D1Rect
félisten
-
0karmacoma0
senior tag
Kieg után van 3 hét ami zseniálisan jó. Mindenki próbálgat mindent, mindig más tűnik a legjobb decknek. Utána leül a por és maradnak az unalmas hétköznapok. Ilyenkor már csak a goldot gyűjtöm. Amúgy ami számomra világossá vált az utóbbi időben: A Bo1 egy unalmas, primitív játékforma ami kiégeti az embert. Totális rng fieszta ahol alig számítanak a döntéseid. A bo3 ezerszer szórakoztatóbb,csak sajnos nem mindig van rá ideje az embernek.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
-
D1Rect
félisten
Mit nem értesz?
Fizethetsz USD-ben is és ha valamelyik olyan államban élsz, ahol 0% az áfa, akkor adót sem kell rá fizetni.
Ha Magyarországon élsz, de mégis generálsz egy random címet, akkor meg adócsalást követsz el azzal, hogy nem fizetsz rá adót.De itthonról is fizethetsz USD-ben 27% áfával.
-
itldj
aktív tag
-
Dobi 562
addikt
Itt egy leiras rola: https://magic.wizards.com/en/articles/archive/december-state-beta-matchmaking-breakdown-2018-12-12
-----------------------------------------------------------------------------
Uj kod: PremiumScryEgy OPt-ot ad felturbozott kinezettel.
-
Dobi 562
addikt
Van benne tobb win condition is sideboard-on amikhez Mastermind`s Acqusition-nel ferhetsz hozza. Aggro ellen nagyon eros a sok removal + board swipe miatt es gyogyul is Dovin`s Aquity-val.
Aggro ellenfelek altalaban kilepnek 4-5. kor tajekan mikor nincs lap a kezukben, ures a board. Nekem meg van meg 15-20 hp-m.
Control ellen meg inkabb feladom meg elunom magam mire vegigmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- LEGO klub
- Fogyjunk le!
- Robotporszívók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- TP-Link TL-WN725N USB Wifi vevő (7db van)
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ldave