Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
utazo
csendes tag
Így próbáltam:
írás:
// Create a shared-object named "userData"
mySharedObject=SharedObject.getLocal("userData");
// Store the name
mySharedObject.data.name="Jim";
// Store the score
mySharedObject.data.score=200;
mySharedObject.flush();olvasás:
// Create/read a shared-object named "userData"
mySharedObject=SharedObject.getLocal("userData");
// Read user name
userName = mySharedObject.data.name;
// Read more data
userScore = mySharedObject.data.score;Na most ha egy programon belül írom, akkor tökéletes. Viszont mihelyt az olvasás részt egy másik programba rakom át eltűnik az érték és undefined-et ír ki.
-
utazo
csendes tag
Hello!
Tudna valaki segíteni?
Nekem egy olyan problémám van, hogy lenne 3 flash programom, amit egymás után, külön külön indítanak el (kb 5 perc eltéréssel) és mindegyikben pontszámokat gyűjtenek.
Végül egy negyedik program pedig arra kéne, hogy az elért pontokat összegezze.
Tudnátok ebben segíteni?
Előszőr txt-be akartam lementeni a részpontszámokat, de utána kiderült, hogy ilyet nem is lehet flashben.
Aztán találtam valami olyat, hogy local shared object. Ez egy programon belül tökéletesen működik... De mikor egyik programban le flush()-olom, akkor utána a végső program undefinedet ír ki a pont helyére. Hova tűnik? Hogy lehetne maradandóvá változtatni a pontokat?
Vagy van valami jobb módszer?
Az fontos, hogy nem webszerveren, hanem rendes számítógépen futnak a programok...
NAgyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest