Új hozzászólás Aktív témák

• Kaoru

senior tag

Lenne pár kérdésem.

Az első, hogy ugye mindenféle finom fájlt be lehet importálni, természetesen vektorgrafikákat is. Általában ai-t importálok, s mégis importálás után bitmapként listázza be, s átméretezéskor is úgy viselkedik, mint egy pixelgrafikus fájl. 1 példa rá: [link]. itt a hullámok teljesen vektorgrafikuska voltak és mégis érdes lett a széle átméretezés és 1 kis nyújtás után. Rosszul importálok, vagy ez általános dolog, vagy egyéb ötlet?

Másik pedig a flash és az offline adatbázisokat érinti. Nem tudom, hogy hogy lehetne megoldani, hogy egy adathordozóra kiírt flash multimédiás anyaghoz miként lehetne teljesen offline alapú adatbázisokat készíteni, ami mondjuk nem igényli külső szoftverek telepítgetését. Az adatbázisoknak emg tudásilag egyenértékűnek kell lenni kb a mysql lekérdezési tudásának, amit ugye flashből lehetne irányítani. Elég furi ez a kérdés, de multimédia fejlesztőnek tanulok, s jövőre szakdogának egy ''mindenttudó'' multimédiás anyagot kell elkészíteni. Én flashre gondoltam, mint fő fejlesztő környezet. Persze elvileg majd tanulni fogunk ezekről az offline cuccokról, de nekem kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy ezt hogy lehet megoldani. Persze googliztam, de mindenütt php+mysqlről volt szó.

A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák