Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
holodp
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen friss Windows 7 x64 rendszerre raktam rá a legújabb Flasht, amit felajánl a Firefox. Ez után lehetetlen böngészni, az index.hu kezdőlapot sem hozza be, megakad minden, lefagy a böngésző, csak a Feladatkezelőből tudom bezárni. Kipróbáltam Operával is, szintén ugyanezt csinálja. Amint leszedem a Flasht, működik mindkét program.
Mi lehet a baj? Lehet, hogy van valami driver/program, amivel összeakad a Flash? VGA driverből a legfrissebb van fenn (Radeon HD 6950 a kártya, proci Intel i5 2400K, 8 Gb RAM). Korábban is volt gondom ugyanezen a gépen a Flashsel, sokszor összeomlott, youtube néha fél percre kiakadt lejátszás közben, de ennyire nem volt rossz, mint most. Tegyem megint újra a Win-t? Vagy pont a Windows frissítések a problémák? Tanácstalan vagyok, segítsetek kérlek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest