Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Köszi!
Leírom, hogy mit szeretnék vele csináltatni:
Bánk bán iroda makró feladatának szántam:
Ez az iroda, ahol dolgozom. Hétfő-péntek 7:30-16:30 között ha a területre érek vegye vissza a hangerőt, kapcsoljon rezgésre, változtassa meg a MD ikont és kapcsolja be a sync-et.
Továbbá, ha bekapcsolom a képernyőt, kapcsolja be a wifit, ha kikapcsolom a képernyőt, kapcsolja ki a wifit. (erre azért van szükség, mert egy programom a céges wifin beakad és meríti a telót, ha átvált mobilnetre, nincs baj).Bánk bán irodán kívül:
Járok terepre, így ha elhagyom az iroda cella hatókörét, emelje meg a hangerőket, tiltsa a wifit, mert terepen úgysincs.
Továbbá néha Home officeba vagyok, így ha az otthoni (Etele) cellába vagyok, engedélyezze a wifit.Korábban betettél egy összefűzött makrót, na azt én átírtam magamnak, nagyjából jól is működik, csak gondoltam szétszedem, legyen átláthatóbb, kategorizálható, de min dlátszik nem sikerül.
Nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2