Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Köszi!
Leírom, hogy mit szeretnék vele csináltatni:
Bánk bán iroda makró feladatának szántam:
Ez az iroda, ahol dolgozom. Hétfő-péntek 7:30-16:30 között ha a területre érek vegye vissza a hangerőt, kapcsoljon rezgésre, változtassa meg a MD ikont és kapcsolja be a sync-et.
Továbbá, ha bekapcsolom a képernyőt, kapcsolja be a wifit, ha kikapcsolom a képernyőt, kapcsolja ki a wifit. (erre azért van szükség, mert egy programom a céges wifin beakad és meríti a telót, ha átvált mobilnetre, nincs baj).Bánk bán irodán kívül:
Járok terepre, így ha elhagyom az iroda cella hatókörét, emelje meg a hangerőket, tiltsa a wifit, mert terepen úgysincs.
Továbbá néha Home officeba vagyok, így ha az otthoni (Etele) cellába vagyok, engedélyezze a wifit.Korábban betettél egy összefűzött makrót, na azt én átírtam magamnak, nagyjából jól is működik, csak gondoltam szétszedem, legyen átláthatóbb, kategorizálható, de min dlátszik nem sikerül.
Nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Projektor topic
- Ford topik
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.30
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2