Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
huphilko
csendes tag
Köszönöm, lekoppintottam. Amúgy éppen a te 'robotos' hozzászólásaid miatt váltottam a Macrodroidra, bízva abban, hogy tényleg baromi egyszerű. Sajnos nem egészen, illetve valószínű, hogy ha mélyen belemászunk az automatizálásba, mindegyik ilyen típusú szoftver egyre több programozói meglátást igényel a felhasználótól.
Én is nagyon egyszerű dolgok automatizálásával kezdtem és nagyon szerettem a Llama-t, mindent tudott, ami kellett nekem. Szintén egyszerű az Automateit, sokáig használtam, de egyrészt a felhasználói felülete elég borzalmas, másrészt úgy látom, leállt a fejlesztő. Most a Macrodroid a legaktívabban kezelt progi, kellemes a UI, az egyszerű dolgokat pofon egyszerűen be lehet állítani rajta.
Jó lenne, ha itt is aktívabbak lennének a 'mezei' felhasználók is, hogy felhasználhassuk egymás ötleteit.
Köszönöm elsősorban a te munkád, meg még pár 'őstag' hozzájárulását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- ÚJ !! Apple MacBook Pro 14" M5 10 CPU / 10 GPU / 16 GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Huawei Mateview 34 Standard (3440x1440 165Hz) ultrawide monitor
- Gen 4.0 vertikális VGA bovid
- Riser 20cm gen 4.0 16x
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2