- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
geri005
tag
válasz
geri005 #4994 üzenetére
Na egy 10.4.8-at simán felraktam rá, de pl ha a Chess vagy a DVD Playert elindítom, akkor kijön a hibaüzenet, hogy nem tudja elindítani. Ez a videokártya miatt lehet?
Épp próbálgatom a Leopardot, mert a hálókártya nem ment a másikon, de mire megtaláltam a megoldást a neten, hazavágtam az Info.plist-fájlt, amit szerkezteni kell.
Majd jövök beszámolni. -
varsam
őstag
válasz
geri005 #4988 üzenetére
abban biztos lehetsz, hogy megvan a feelingje
Fél éve használok hackintosh-t, és csak akkor megyek át winre, ha ezzel vmi baj van.
Az a HCL elég szegényes szerintem, mostanság már szinte bármilyen hardverre fel lehet tolni osx-et.
Már sokszor írtam insanelymac fórumot, ott sokkal több mindent meg lehet tudni, hogy az egyes hardverekhez mi kell h működjön, illetve google-vel kell keresgélni az adott hardverekre és az osx, osx86, hackintosh, mac... stb szavakra együtt. (de hadd én tanítsak meg mindenkit az internet használatára) Mivel minden hardver más, és egy ember max 1-2 konfiguráción tudja kipróbálni az osx-et, ezért nehéz mindenkinek megmondani, hogy neki éppen pontosan mit kell feltenni, ahhoz hogy 100%-osan működő hackintosh-t kapjon. Azt mondanom sem kell, hogy ha valaki sikerrel jár valamilyen géppel, akkor az ossza meg másokkal is
Most már azért itt a fórumban is elég sok dolgot lehet olvasni szerencsére, csak vissza kell olvasni.
Ezen kívül netkas oldalán és sok hasznos dolog van, érdemes nézelődni ott is.
kexts.com-on találtok sok kextet kategóriákra bontva + google -
-
mobbo
senior tag
válasz
geri005 #4982 üzenetére
itt meg tudod nézni kb mi mivel megy:
HCL 10.6.2
amennyire én látom 10.5-nek is x800-as kártyáknál van a legalja, 9200 még régebbi
elég esélytelennek tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged