- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
válasz
kazsmerlaca #36060 üzenetére
ez ilyen sajna. vannak dolgok amik nem okék, de szerintem soha nem fogják ezt megoldani, ez Apple dolog.
További az csak az én kiakadásom a Big Sur-ról: én pl. konkrétan visszamentem Catalina-ra a RAM zabálás miatt, a record az 60 GB volt, szó szerint zabálta a swapot a kernel_task, engem meg annyira nem érdekel a kinézet, inkább működjön a rendszer jól... és ez így nem jó. eszi a meghajtóm, és ezzel csökkentve az élettartamát... ezt jelezték igazi Mac userek is... és egy ekkora bugot nem sikerült fixálni ennyi idő alatt... (bárhol bármikor reprodukálható, csak szólj ha szeretnéd)
nem értem miért nem sikerül egy ekkora bugot javítani... jelentettem, nem érdekelte őket... szeptember óta ott van, nincs rá válasz (11.2.3-nál tartunk). bebizonyosodott a gondolatom, miszerint ez egy "béta" teszt az Apple és az M1 számára.
sajnos nem csak ez az egyetlen, további kis (tényleg apró) dolgok miatt egyszerűen felhúztam magam miatta... sokszor egyszerűen nem képes másolni külső driver-ra, lefagy. NAS-nál, többször tapasztaltam, hogy konkrétan meghalt a rendszer másolásnál olyan szinten, hogy force restartolnom kellett. ez SOHA nem fordult elő Catalina-n.
nagyon remélem, hogy azért több odafigyeléssel adják majd ki az új macOS-t. szeretem használni nagyon, de ezek az őrületbe kergetnek. Követem a többiek példáját és nem frissítek.
Nemsokára lesz egy egyszerű + külső meghajtóm csak tesztelésre, azzal majd tesztelem a dolgokat azt ha működik akkor mehet is élesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest