Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kushwavez

senior tag

válasz kazsmerlaca #36060 üzenetére

ez ilyen sajna. vannak dolgok amik nem okék, de szerintem soha nem fogják ezt megoldani, ez Apple dolog.

További az csak az én kiakadásom a Big Sur-ról: én pl. konkrétan visszamentem Catalina-ra a RAM zabálás miatt, a record az 60 GB volt, szó szerint zabálta a swapot a kernel_task, engem meg annyira nem érdekel a kinézet, inkább működjön a rendszer jól... és ez így nem jó. eszi a meghajtóm, és ezzel csökkentve az élettartamát... ezt jelezték igazi Mac userek is... és egy ekkora bugot nem sikerült fixálni ennyi idő alatt... (bárhol bármikor reprodukálható, csak szólj ha szeretnéd)

nem értem miért nem sikerül egy ekkora bugot javítani... jelentettem, nem érdekelte őket... szeptember óta ott van, nincs rá válasz (11.2.3-nál tartunk). bebizonyosodott a gondolatom, miszerint ez egy "béta" teszt az Apple és az M1 számára.

sajnos nem csak ez az egyetlen, további kis (tényleg apró) dolgok miatt egyszerűen felhúztam magam miatta... sokszor egyszerűen nem képes másolni külső driver-ra, lefagy. NAS-nál, többször tapasztaltam, hogy konkrétan meghalt a rendszer másolásnál olyan szinten, hogy force restartolnom kellett. ez SOHA nem fordult elő Catalina-n.

nagyon remélem, hogy azért több odafigyeléssel adják majd ki az új macOS-t. szeretem használni nagyon, de ezek az őrületbe kergetnek. Követem a többiek példáját és nem frissítek.

Nemsokára lesz egy egyszerű + külső meghajtóm csak tesztelésre, azzal majd tesztelem a dolgokat azt ha működik akkor mehet is élesbe.

Új hozzászólás Aktív témák