Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kazsmerlaca

senior tag

válasz fuze #33327 üzenetére

Miért lenne irónia? Rengeteg apróság nem működik benne ami win alatt alapvető...
    Próbálom leírni őket, bár nehéz megfogalmazni jópárat és nem is fogátok érteni.
    Pl.:
    - a fájl mentő, beíró mező olyan kicsi, hogy hosszú fájlneveknél lassítja a melót
    - fent van a beíró mező, lent kell elmenteni a fájlt. Lassítja a folyamatot.
    - amikor létrehozok egy új könyvtárat, nem írja ki automatikusan a könyvtár nevét
    - helyesírás ellenőrzés nem működik az office csomagban, a skype-ban és az airmail levelezőben sem
    - a böngészők rendszeresen elfelejtik a kinyitott ablakokat, újra meg kell nyitni őket
    - kicsomagolásnál egy könyvtárba rakja a tartalmat feleslegesen
    - desktopról nem lehet törölni DELETE-vel, csak ki lehet húzni a kukába
    - a fájl típusokat nem lehet látni szép ikonokkal mint pl a total-commanderben
    - 2 monitor esetén újraindítás esetén elfelejti az ablakok pozícióját
    - alvó állapotból való feléledés után nem működnek a youtube videók
    - pl photoshopban ha el akarsz elmenteni egy kinyitott munkát akkor csak egérrel lehet NEM-et nyomni
    billentyűzettel nem lehet, ami lassítja a melót
    - az airmail levelező új levél esetén nem jegyzi meg a betű méretet
    - adobe acrobat hülye ablakokat dobál fel állandóan pedig legális szoftver
    (nincs vírus a gépen, friss telepítés)
    - a logitech solar billentyűhöz nincs solar app, az MX Anywhere 2 egérhez sincs battery app
    (a gyári apple billentyűzetet és egeret nem szeretem, gagyik)

Még biztos lenne mit írnom de ennyi elég. Ezek a hibák nincsenek windows alatt... :N

• kushwavez

senior tag

válasz fuze #33327 üzenetére

hát én nem tudom.
    nálam ott van a szeren a mac.
    A megjelenése is, de legjobban az iCloud cuccok tetszenek/gyorsasága.
    Imádom, hogy fényképezek egyet vagy gyorsan át akarok rakni valami egyikről másikra és hopp, már meg is van.
    kimásolok egy szöveget telon és hosszú? semmi probléma gépen beillesztem amit telon kimasoltam. Safarival ugyanígy.
    Hívás jön, csak felveszem gépen, ugyanígy üzenetküldés.
    Na de ezeket a kényelmi funkciókat félre téve ott van a Logic X és a Final Cut amik csak Mac-en működnek. Meg még talán a Garage Band de azt nem igazán használom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés