Új hozzászólás Aktív témák

• Lanak

csendes tag

Sziasztok!
    Mac-et szeretnék feltenni Pc-re, de mindig valami hibába ütközök! :S
    iATKOS v7-t kiírtam dvd-re, aztán fel is tette, és mikor vége az installa-nak, akkor ugye újra kell indítani a gépet! Ez meg is történt, és szépen betöltene az alma, aztán kiírja hogy: apple wireless keyboard... és keresi szépen, de sehol se találja... mi lehet a gond? :S
    Aztán nem hagyott nyugodni a dolog, sok oldalt átolvastam, ugye a gugli segítségével.. és rábukkantam egy hasonló mac-es cuccra: SL_10.6.6i_by_Hazard.. azt írták csak simán felteszem, és kész.. kiírtam szépem dvd-re szépen fel is ismerte, behozott valami boot menüt. ott kiválasztottam a SL_10.6.6i típust, és idő múlva fent írja hogy: Ebios read error 0x4 Block ox6a2618 sector 0 és itt sajnos meg állt az élet meg minden... nem tudok tovább lépni sehogy sem.. én arra gondolok nem-e a biosba kell valamit átállítani?! de nem piszkálok bele! Mi lehet a gond? :S
    Előre is köszi a segítséget!
    (Laptop konfigom:
    HP 550
    CPU típusa: Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5270, 1400 MHz (7 x 200)
    Videokártya: Mobile Intel� 965 Express Chipset Family (256 MB) 3D gyorsító Intel GMA X3100
    Hangkártya: Analog Devices AD1981HD @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller
    IDE vezérlő: Szabványos AHCI 1.0 Serial ATA-vezérlő )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés