Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Sygoinon
csendes tag
Szia! Most volt itt nálam haverom, és sajnos sikerült lebeszélni a dologról, mert azt mondta, hogy egy hónap múlva vevő lesz a Samsung ramjaimra az akkori új árakért... Sajnos ugrik az üzlet... bocsánat... szia!
-
Sygoinon
csendes tag
Meddig vagy ott, mert én tatai vagyok, és még fel kell utaznom... most még én is dolgozom, ezért leghamarabb 5 körül vagyok pesten... És még a pályaudvarról el is kell mennem a Redtowerbe... Egyébként lesz még legalább egy óránk, hogy teszteljük a ramokat??? Mert ha nem, akkor nem is érdemes nagyon tesztelgetni...
-
Sygoinon
csendes tag
Szia! Bocs, hogy sak most jezek vissza, de egyik haverom felhívott, hogy kellene neki kölcsön pénz... Elég sokat kért, és délután kell odaadnom neki (Mármint ahhoz képest sok, mint amennyim összesen volt...) Sajnos csak egy hét múlva tudja visszaadni, emiatt pedig nem nagyon tudok pénzt adni neked... csak a ramot... Így is jó neked esetleg?
Egyébként milyen időzítésekkel megy?
Van rajta passzív hűtés? -
Sygoinon
csendes tag
Nem tudom, hogy 2 GB Samsung 533-as Ram megfelelne-e neked vagy nem, de ha igen, akkor az árral hogyan tudnánk egyezkedni?
Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest