- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem eddig 3 volt a csúcs egymás mellett, de legalább 2 virkeres gép az több is járt nálam... Persze természetesen ingyenes reklámozós vackokkal, vagy feltört nod32-vel... Ez utóbbi egy időben nagy divat volt.
Tabea: Nincs ezzel gond, vicces amit csinálnak. A cooler botrány környékén Linus le is adta a cég vezetését, ami határozottan jót tett nekik. A zaklatás dolog viszont nekem nem volt meggyőző.
-
-
válasz
Klaus Duran #5 üzenetére
Ami tekintve hogy kanadaiak még nagyobb teljesítmény
-
-
válasz
Klaus Duran #2 üzenetére
Nekem azóta unszimpatikus(ak) mióta volt az a botrány a spéci talán 3090 hűtővel amit tesztelés után vissza kellett volna küldeniük, de eladták és utána meg csak süketeltek. Pedig volt pár érdekes videójuk, az ilyen eset elég rossz szájízt hagy maga után.
-
válasz
Klaus Duran #2 üzenetére
Egyébként én értem, heti 7 vagy mennyi videót akarnak kirakni, a HW téma azért mostanra talán kicsit kifulladt, teljesen értem hogy elkezdenek ilyeneket is összerakni. Csak azért Linus is kicsit kezd mint eljátszott karakter elfáradni.
-
-
Az ilyen videókat elnézve azon szoktam gondolkodni, hogy ennyire kifogytak vajon az ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest