Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Inkább a hype miatt mert már ~ 7 éve voltak videók erről a játékról és akkoriban azért ez elég jónak számított.
Én azért vártam nagyon mert alapjáraton imádom a felső nézetes ARPGK-et meg azoknak az irányítását/harcrendszerét és ezt itt megkapom egy MMO formájában.
+Bejön az Ázsiai stílus is, Blade&Soul-t is játszottam a maga idejében és az is tetszett.Azt persze én sem értem, hogy sokan miért várják azt hogy ez valami Diablo /PoE játék mert a kamera nézeten kívül semmi közös sincs bennük, ez egy MMO ilyen stílusban.
'ezt most nem neked mondom csak így általánosan mert sokat látom ezt másoktól mint panasz indok' Átlag Ázsia MMO-hoz képest azért a Lost Ark jóval csiszoltabb/igényesebben össze van rakva, látszik hogy raktak bele fejlesztési időt. 'lehet mai szemmel már kicsit kopottas de ugye mint mondtam ez egy már elég öreg játék csak nálunk új'
Engem konkrétan évek óta semmilyen MMO nem tudott megfogni vagy már otthagytam 'BnS/Kritika ment 1-1 évig és azóta semmi' de Lost Ark az bejön és már Orosz verziót is próbálgattam ideg-meddig.
Illetve a többi tucat Unreal Engine 3 MMO-hoz képest ez még egész jól is fut, itt is fellelhetőek azért az öreg motor limitjei de közel sem olyan problémás mint akármelyik másik UE 3 MMO amit eddig játszottam. 'Pl a mostanság megjelent Elyon botrányosan fut ehhez képest'
Játék lényegesebb része az majd lvl 50 után kezdődik, előtte inkább csak a sztori megy ami szerintem egész látványos bizonyos részeken.
Az, hogy fog szerepelni a játék hosszabb távon jövőre a megjelenés után az persze majd kiderül de külföldi régiókban elég sikeres amennyire én tudom. 'Na meg persze, meg hogy mit művel vele az Amazon'
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD FX
- Le Mans Ultimate
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Ingatlanos topic!
- Jövedelem
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
'ezt most nem neked mondom csak így általánosan mert sokat látom ezt másoktól mint panasz indok'