Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saxonb76
csendes tag
Sziasztok,
A lányom zenésznek készül (szomorúzenésznek persze de azért sok minden más is érdekli) és egy ideje szeretne egy looper pedált... mit tudom én, (én nem értek hozzá.... faék szinten vagyok a zenélésben, kimerül minden energiám az irigységben meg zene hallgatásban) hogy zenei alapokat felvegyen és visszahallgason vagy arra tudjon zenélni.Tudnátok olyat ajánlani ami nem túl drága de van hozzá mikrofon és füles is...
Vagy legalább hogy melyik márka ami megbízható???
Egy ilyet nézegettem [link] de a leírásból nem sokat értek hiába tudok angolul a legtöbb rövidítéssel nem tudok sok mindent kezdeni.
Egyébként nem tudom kellene e ilyet sokat költeni rá vagy egy egyszerűbb is megteszi. Ja meg amit én nézegetek az looper station nem pedal.Egyszónak is száz a vége szeretnék kis segítséget a témában vagy iránymutatást legalább (hátha vannak itt zenészek vagy zenei irányultságúak).
Előre is köszi,
SaxonB
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest