Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
saxonb76
csendes tag
Sziasztok,
A lányom zenésznek készül (szomorúzenésznek persze de azért sok minden más is érdekli) és egy ideje szeretne egy looper pedált... mit tudom én, (én nem értek hozzá.... faék szinten vagyok a zenélésben, kimerül minden energiám az irigységben meg zene hallgatásban) hogy zenei alapokat felvegyen és visszahallgason vagy arra tudjon zenélni.Tudnátok olyat ajánlani ami nem túl drága de van hozzá mikrofon és füles is...
Vagy legalább hogy melyik márka ami megbízható???
Egy ilyet nézegettem [link] de a leírásból nem sokat értek hiába tudok angolul a legtöbb rövidítéssel nem tudok sok mindent kezdeni.
Egyébként nem tudom kellene e ilyet sokat költeni rá vagy egy egyszerűbb is megteszi. Ja meg amit én nézegetek az looper station nem pedal.Egyszónak is száz a vége szeretnék kis segítséget a témában vagy iránymutatást legalább (hátha vannak itt zenészek vagy zenei irányultságúak).
Előre is köszi,
SaxonB
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Synology NAS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest