- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomifromspac
tag
Egyelőre elég csórón hajtom, egy sima alaplapi integrált kártyával sztereóban (tudom, istenkáromlás ), de a VGA kártyám miatt nem tudok berakni PCI-os hangkártyát, úgyhogy csinálnom kellene egy alaplapcserét ahhoz, hogy 5.1-ben tudjam hajtani.
Előtte egy Yamada H8550-em volt és elsőre Michael Jackson Thriller-jével kínáltam meg, kb. olyan érzés volt, mintha új dobhártyát kaptam volna. Ma szereltem fel a végleges helyére, úgyhogy már nem babrálom.
Véleményt sztereo zene alapján tudok egyelőre mondani, abban teljesen korrekt bár baromira érződik, hogy mit ad neki az ember "enni". Az igényesen és matematikailag kevert zenékkel csodát csinál, de ha valamin átszaladt egy igénytelenebb codec vagy egyszerűen nincs agyonkeverve azzal nem nagyon tud mit kezdeni, persze nem szól szarul, de a Thriller után mindig várom minden zenében azt a csodát
A TV-t is rákötöttem, de az RTL Klub 18:30-21:30-as sávjában elgondolkodtam rajta, hogy lekötöm róla, mert ahány műsor és ahány reklámbetét volt, annyiféleképpen szólt, főleg a basszus terén. Volt, amiben semmi basszust nem hallottam, volt amiben meg rengeteg volt, lehet, hogy nem 5.1-ben kellene néznem ezeket és akkor megoldódna.
Összességében tehát elégedett vagyok, de még össze kell szoknunk és idővel tennem kell alá egy normális kártyát is ez biztos, illetve még annyi mod-ot akarok csinálni, hogy kis gumilábakat teszek a woofer alá, mert félek, hogy túl sokat kap a basszusból az alsó szomszéd. Tényleg, ilyenben van valakinek tapasztalata? Nagyon a hang rovására menne?
-
Turbolada II
őstag
Milyen stúdió körülmények? Milyen műszeres mérés? A régi Onkyo-k nagyon ott voltak, ezt még a nagyok is megmondják. Minden alkatrész: made in Japan.
Hallani kell és kész. Azon meg mit linkeljek, hogy tartok a C-media chipektől?
Egyébként E-mu párti vagyok.
[ Szerkesztve ]
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Csubeee
tag
Köszönöm a választ.
Az effektezést csak azért kérdeztem, mert előfordult, hogy mkv-t néztem és az a hangsáv amin az emberi hangok vannak, néma volt. Tátogtak mint hal a szatyorban....
Eddig én is a MP-HomeCinema-t használtam, de itt javasolták inkább a VLC-t. De aszt hiszem visszatérek a régihez.
-
Kakalo
csendes tag
Rendben, megnyugodtam. Tudom, hogy így nem megy játék 5.1, de előzö rendszerhez képest durva változás ez nekem, hallok jobbról-balról. A sokszor elhangzott kérdés: megérné venni egy értelmes hangkártyát?! Olyan jó lenne különbséget hallani... Szeged környékén nincs valakinek elfekvőbe?
-
Turbolada II
őstag
Így hullottak el a Megaworksok is. Pedig azokban is volt védelem, de a tartós hőhatás egy idő után megmutatja a hatását.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Turbolada II
őstag
Tényleg más az erősítő. Az optikán elérhető hangzással az a baj, hogy tompa, lélektelen, életlen, és kevés benne a dinamika.Még a koax sem annyira gáz, de az csak lehet azért van így, mert nagyon jó minőségű kábelem van. Optika<koax<analóg. Például a csöves erősítők hiába régi elv szerint működnek, mégis páratlan élményt képesek nyújtani, digitális technika ide vagy oda.
A hallás azért is érdekes dolog, mert a lélek is bele tud zavarni (placebo-hatás). Például a régi Airis L103 DVD lejátszómról sokkal korrektebbül szólt a zene, mint a mostani jóval drágább Panasonicról (szükségmegoldás volt). Megnéztem miért is lehetett ez és lám az Airisben ESS Vibratto II chip volt. A Z5500/906 is drága rendszerek, mégis maximum alsó-középkategóriás "hangkártya" van bennük. Egy Asus vagy Creative hangkártya viszont más ligában játszik.
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
Annyira nem nagy hülyeség, ha gyakorlatban is csökkenti a doboz rezonálását. A hangszórókra 10W van írja?
-
Turbolada II
őstag
A kontaktspray nem működött, ilyet finom műszert meg komplikált javítgatni. Mivel a gép az asztal alatt van, még esztétikai hibát sem okoz, ennyiért meg nem fogok hangkártyát cserélni. Van egy márka amit még a Sonynál is jobban utálok, ez meg a Technics.
A hangkártyám meg köszöni jól van, én legalább tudom, hogyan hozzam ki belőle a legtöbbet.
"sokkal jobb a hangminőség optikán mint analógon, nem akartam elhinni!" Erre meg csak ennyit tudok mondani: No comment....
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
Pontosan azért tartunk itt mert az "okos" fogyasztói társadalom egyedire olyat is rá lehet erőltetni, amire egyáltalán nincs szükségük. Már a fiatalok sem járnak át egymáshoz, mindenki otthon nyomogatja az okostelefonját vagy facebookozik. Ezzel kb. ki is teljesedik a szociális életük. Köszönjük!
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Egyet kell értsek veled, attól, hogy valaminek nagy a teljesítménye még nem indokolja, hogy ne lehessen betenni 10 nm-es szobába. Nekem 12 nm -es szobám van, eddig egy Jazz J9902 45W -os "szörnyeteg" volt benne 11 évig, tegnap jött meg a Z906 -om és egyáltalán nem bántam meg a váltást 45-ről 500 W-ra. Lehet csak negyeden-félen hallgatom, de sokkal tisztábban szól és ha úgy kívánom lehetőségem van átpakolni egy nagyobb szobába is, mert ott sem fog erölködni. 20-30 ért vehettem volna megint valami 50 W -os genius és hasonló szetteket, amik 70% -os hangerőn már szépen torzítanak. Egyáltalán nem bántam meg a 906-ost és tökéletes választásnak tartom továbbra is kis szobába. Plusz az sem utolsó szempont, hogy igényesen össze van pakolva és 50-ből akár hozzá is lehet jutni, ha ügyes vagy.
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Igen a kupon sztori már megvan és vadászgatok is, pont az előbb olvasgattam utána. Egy hírdetést találtam az 10k, írtam a srácnak, de annyit azért nem adok kuponért. Meglátom mennyiért adja, találtam 35%-ost 2k ért ment el. Na ha jó a kártya annak örülök, mindig is szerettem a normális hangkártyákat sb live óta. Képtelen vagyok bármit is lapra integráltal nyomatni.
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
Geryson
addikt
Kuponvilág és hasonlókra gondolsz? Én magam is elcsodálkozom, hogy mennyire tartja az árát ez a cucc, sehol egy igazán olcsó bolti vagy akár használt ajánlat. Ez alapján stabil kis cuccnak tűnik...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Turbolada II
őstag
Kis szobába teljesen értelmetlen ilyet venni! Ilyen rendszernél a normális hangzáshoz tér kell.
* a túl kicsi szoba talán még rosszabb, mint a túl nagy
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
99%, hogy megveszem. Ha tényleg nagyon kicsi lenne a szoba (valóban van olyan, hogy túl kicsi a szoba egy szetthez, de valahogy ezt nem érzem annak). Most még azon filózom, hogy milyen kártya legyen...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Turbolada II
őstag
Voltál már fülészeten?
828: A csodás elektronikája miatt pattog. Nekem is pattogott az R743-as Logitech Z5500, de az újabb szériákban javították a hibát. Az R808-asom nem pattog hál Istennek.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Kedvedért: akkor nincs különbség.
Hiszen a fény vagy ott van, vagy nincs. Az, hogy mikor van ott például, az már egyáltalán nem is érdekes.
Kár, hogy ezt a tudósok nem tudták, amikor találtak egy a fotonnál gyorsabbnak vélt részecskét, aztán kiderült, hogy csak az optikai kábellel volt a baj. Pedig a fény ott volt. Hát én ezt nem értem.Továbbra is csak egy ingyenes tuninglehetőséget mondtam. Ki lehet próbálni, aztán használsz amit akarsz. De amíg nem próbáltad ki, addig nem tudom minek írogatsz róla.
Hallottál például olyasmiről, hogy jitter?
Ettől a stílustól rosszul vagyok.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
prokxy
veterán
Ilyeneket ne mondj kérlek, mert csak lesek, h miről beszélsz.
Én /és párom/ annyit tudunk mondani, h amikor beraktam a Xonar Dx-et és optikával összekötöttem, majd elindította ugyanazt a filmet ugyanazon jelenetnél, akkor a hang másabb lett, szeben, tisztábban szól amgas hangerőn. Be van kötve a koax is, csak átkapcsolom a z906 bemenetét és pill. alatt összehasonlítható, más, hidd el.
De részemről befejeztem...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Abban biztos vagyok, h dudika egy hozzáértő ember, tudja, h mit beszél! Nekem már nagyon sokat segített, sokat köszönhetek a szakértelmének.
Amit én észrevettem koax-optikán, majd xonar dx-szel és Z906-tal; összekötve sorrendben a Z906-tal:
- MSI Z68a-G45 (G3) alaplapi hangkari + 7e Ft-os, 2m-es koax
- MSI Z68a-G45 (G3) alaplai hangkari + Z906 gyári jackek
- Xonar + optikai kábelEgyértelműen az utóbbi nyert, nem kicsit megelőzve a többit. Ugyanazon filmmel, zenével, játékkal, tesztprogival (avi) próbálgattam, nagy a különbség.
Nem vagyok vájt fülű, nincs stúdióm sem, mezei felhasználót képzelj el és ebben nincs semmi placebó, valóban a xonar + optikai nyert. Az optikai kábelem pedig egy Toslink 1000Ft/5m-es ez volt úgymond raktáron pikk-pakk. Nemtom, h ha lecserélném egy drága kábelre, akkor változna-e valami, de egyelőre marad.
Mindenkinek más dolgok fontosak, nekem ez már bőven jónak számít az előző hangrendszeremhez képest, de van aki még ezt is "kineveti". /itt nem dudikára célzok!!!!!!/
Ez a dolog olyan, mint az autó: van aki örül, h nem gyalog jár a teszkóba, mert van egy 120-as skoda és az már mekkora jó, milyen jól megy a kétütemű szakadt előző trabijához képest, stb, van aki meg mindkettőt sírva röhögve előzi meg, bele nem ülne, stb...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
dudika10
veterán
Optikai kábelek közt is vannak ugyan olyan rosszak, amik az átlag ember számára is észrevehető problémákat is tudnak okozni.
"... a fény A pontból B pontba megérkezik ..."
"... hogy "van fény" vagy "nincs fény" ... "
Nem csak az optikai összeköttetésről nem tudsz túl sokat, de fizika óráról is hiányoztál.Nem, ezzel a kérdéssel nem csak én szoktam foglalkozni. Menj be a Hifi topikba, és kérdezd meg, hogy mennyire ajánlják az optikát (a koax helyett).
"... szerint nem éri meg!"
Ez azért nagyban függ attól, hogy mit veszel. Vannak 100k-ért is olyan készülékek, amik nem jelentenek előrelépést egy gyenge alaplapi hangkártyához képest sem.Ajánlottam egy teljesen egyszerű, szinte ingyen kipróbálható dolgot, amit vagy kipróbálsz vagy nem.
Persze az önigazolásnak hatalmas szerepe van az ember életében.
Megvettél egy 80k-s rendszert, valamilyen megfontolásból ezt optikai kábellel rákötötted az alaplapodra. Ezeket a cselekedeteket mind-mind igazolnod kell magadnak. Ha ellentétes információ jön, akkor inkább helyettesíted a saját valóságoddal. Na de ez már pszichológia, nem itt a helye.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
Nem tudom miért beszélsz mellé.
Mit tudsz egyáltalán az optikai kimenetről azon kívül, hogy pirosan világít és kábelt kell bele dugni?
Ha már digitális átvitelt erőlteted, legalább a koaxot hozd példának (rayleigh szórás, goos-hanchen jelenség, ehhez jönnek még az olcsó szar kábelek optikainál, nem is beszélve a +2 átalakításról, mert nem fotonok formájában tárolod az adatokat és nem is a fotonok szólaltatják meg a hangszórót ...).Hát persze, egy belépő kategóriás rendszerbe (az itteni fanclubbal már vitatkoztam, most nem kívánok erről vitát nyitni) integrált DAC minősége (ami mellékesen megjegyzem egy mellékes funkció, nem ez a fő feladat, ez csak azért van, hogy hangzatos kis plecsniket lehessen rásütni a rendszerre, aminek egyébként semmi értelme, de a tudatlan vásárlót megtéveszti, nehogy azt hidd, hogy azt Te ajándékba kaptad, nem, azért Te pénzt fizettél) természetesen ugyan olyan, sőt, jobb minőségű, mint egy kifejezetten erre a célra kitalált eszköz. Irónia off.
Még a belépő kategóriás házimozi erősítőkbe (ami önmagukban kerülnek annyiba, mint az egész z906) is gyenge DAC-okat talál az ember.Elárulok egy titkot. A z906-ban is egy hangkártya van, működési elvét tekintve megegyezik az éppen emlegetett Asus Xonarral. Abból is analóg jel jön ki...
Mint azt többször leírtam már, az, hogy melyik a jobb és az, hogy neked melyik tetszik jobban, nem ugyan az.
Ez a stílus felbosszant azért.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
prokxy
veterán
Lehet, de azon a játékban nincs 5.1, csak jack-en! Így nem az igazi a hangminőség!
De majd a Xonar Dx-en optikán jobb lesz, de ha nem is, akkor is digitálison megy majd az 5.1!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Andie
őstag
Köszi! Közben találtam vaterán 70ért (ill 78 volt, de lealkudtam )
Úgyhogy kaptam egy bontatlan, eredeti logiteches dobozt, feburári vásárlás, de tényleg minden eredeti csomagolásában volt. Azóta meg is hallgattam a cuccost, hát brutál mit szólt! Nagyon elégedett vagyok vele.Annyi kérdésem lenne, hogy nem találtunk a dobozban kifejezett "garancia papírt". Az eladó is kicsit tanácstalan volt, aszonta igy hozta az UPS, igy adja tovább. A doboz oldalára rá volt egy átlátszó zacsiban ragasztva a szállitó levél + számla, rajta az összeg, megrendelő neve, dátum, meg minden. Ez lenne a gari is egyben?
A doboz belsejében (ott bontotta ki előttem, tényleg sértetlen volt) egy vastag usermanual volt, egy warranty papir, meg az iThink információs lapocska.
A warranty-n csak ilyen biztonsági figyelmeztetések vannak, hogy ne hallgassam viz alatt, meg ne vágjam el a vezetéket és aztán rágcsáljam áram alatt, stb...
Holnap felhivom a Logitech HU-t, hogy mivan a garival, de nem gondolnám, hogy a doboz mellett még külön egy papirkát is küldtek volna, a dobozban/on meg csak ezek voltak amiket meg is kaptam, és fel is soroltam itt.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
jozsi252
veterán
Köszöntem
Illetve azlenne a kérdésem hogy van-e alapból hozzá optikai kábel? Csakmert azzal szeretném a géppel is összekötni illetve a tv-mel is optikával. Mondjuk mindenképp kell vennem mert 2db.-ot tuti nem adnak hozzá
Milyen típust vásároljak hozzá? Illetve mennyibe kerülhet métere?
Update: Azlenne még a kérdésem hogy nemnagyon vagyok otthon hangkártyák terén de nem tervezem még hangkártya vételét is, mivel optikával kötöm össze a cuccost észrevennék valami változást ha egy jó kis hangkártyára lenne kötve a cucc vagy szimpla alaplapi optikai csatira?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Turbolada II
őstag
A zenei volt 200W, a szinuszos 100W, de ezt így sem nagyon hiszem el. Milyen hangerőre volt tekerve?
-
-
Turbolada II
őstag
A D osztály kis hangerőre egyáltalán nem jó. Arra az A osztály a legjobb. Ez jó: "kisebb mély = dinamikusabb" ez nagy hangerőn torzítássá változik. Vicces lenne egy házibuli 16-20 centis hangszórókkal, ha az ember komolyabb hangerőt akar (100dB felett torzítás nélkül), akkor minimum 30 centis hangszóró kell.
-
khron78
őstag
Én tegnap kaptam meg.Az első benyomásaim szerint bikán szól, a mély az tényleg brutális, főleg, ahol mi lakunk
Pár hiányosság is van azért:
-nincs fali tartó konzol, ilyen árért azért beleférhetett volna.
-a subláda aljára elférne egy magasabb gumi láb tüske, akármi, mert így elnyeli a szőnyegpadló.Ami tetszik:
-mély, minden tekintetben
-a peremhangszórók is méretükhöz képest klasszul szólnak
-DTS és Dolby Digital szuper
-távirányító egyszerű és nagyszerű
-számos bemenetHétvégéig még tesztelgetem, és írok dolby pro logic ügyben is, bár kétlem, hogy a decoder ismerné az algoritmust. Viszont a surround móddal összehasonlítom, nem biztos, hogy nagy különbség lehet, szerintem licenszdíj spórolás lehet a háttérben.
-
prokxy
veterán
-
n000rbi
senior tag
Nekem Ps3-mal van összekötve optikai kábellel. Az összes lemezes játék DD 5.1, vagy DTS hangot használ, semmi gondom vele, természetesen a dekóderled is világit ezeknél.
Egyéb, psn-ről letöltött egyszerűbb játékok, amik sztereó jelet küldenek neki, pedig 4.1ben (vagy 3D-ben, de szerintem az előbbi jobb) szólnak. -
Turbolada II
őstag
A Gigaworks tulajok sem értették. A trafóból ítélve amúgy sem tud a rendszer 100W-nál többet. Hiába a jó hatásfok. Mondjuk szobába bőven elég.
-
Szabolcs22
tag
Annyit had kérdezzek még,hogyha az előlapi imbusz csavarokat leszeded,akkor csak az előlap jön le,vagy kijön a hangszóró is ahogyan a képeden látszik??
Illetve mégegy érdekes kérdés nemcsak neked: Elméletileg akkor ezeket a sateliteket lehet más erősítőhöz is csatolni? Illetve fordítva,hogy a mélyládához másfajta sateliteket is lehet csatolni?Persze ami műszakilag passzol is hozzá.Szabolcs
-
Szabolcs22
tag
Aha,nem is szoktam sokszor úgy járatni és ha megy is úgy,akkor a gyári alapra én is visszateszem a hangfalak hangerejét a vezérlőm.Kibélelést meg lehet kipróbálom ha lesz időm.Bár annyira nem hallok recsegést cicergést,rezonálást,amiket írtatok.Hát igen a hangja mégjobb lehet úgy,annyi biztos.
Szabolcs
-
XtremLor
őstag
A filmes effektek valami iszonyat jol szolnak
Ami meglepett, a ház többi részén sem zavaró ott is tisztán hallható a zene, nem csak a mély dübögőse mint az x530-asnál, még a tesom 5.1-ével is ez a helyzet, nem kellett meg koppolni már közepes hangerőn a ház másik végén hallottam.Eddig is zavart csak nem tudtam mit csinálni vele Nem tudtam aludni este, reggel 4-ig szolt a zene, alacsonyabb hangerőn is élvezhető, de a cucc olyan 60% körül kell életre igazán[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
prokxy
veterán
Ezt nem hiszem el, rájöttem!
Az volt a gond, h az MSI rosszul írta a fenti képen az ikonokat: a koax az optikai az optikai a koax. elcserélték a jelet a szoftverben...ááááááááááááááááKöszi a segítséget!
Krisz
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Az 5. a koax a papíros szerint.
Próbáltam, vártam de semmi...
Pl. azt észrevettem, h ha a koax vagy az optikai inputot választom, akkor nem tudok az effect-ek közül választani, 2.1, 4.1, stb.
Igy van beállítva: képA bal oldali részen látszik, h hang kimegy...
-
LJ.
tag
Valami tényleg nem okés sajna. De én is a berezonálásra gyanakszok. Mivel ha a reflex nyílást megpróbálom teljesen befogni úgy hogy a kiáramló levegő csak a dobozon belül maradjon, akkor szinte eltűnik ez a furcsa hang.
Gariztassam? Mert filmeknél elég idegesítő. Szétszedni emiatt nem akarom, akkor inkább kicseréltetem.... -
LJ.
tag
Oké, várom a fejleményeket
Amúgy én annyi hibát vettem észre a rendszerrel kapcsolatban, hogy ha kb úgy 40%+ hangerőn hallgatom, és a mély eléggé fel van csavarva, akkor a mélyládán a passzív hangszóró kiad egy furcsa hangot. Olyan minthogyha egy zacskót morzsolnál, vagy nem tudom jobban leírni... Megpróbálok majd róla egy videót csinálni, bár nemtudom mennyire lesz hallható... Ti hallottatok már ilyenről? -
XtremLor
őstag
hmm köszönöm akkor megrendelem a gyapjut, 2 oldalú ragasztóm az van, amire megjön a z906-os rendszer addigra ez is meglesz, max 2 napot simán használom, teszt jelleggel legyen viszonyítási alapom. Van még valami amit megéri alakítani?
Vogel's konzolt nem tudtok jo áron? 10-12 kicsit sok a 2 párért tescoba elgurulok holnap hátha akad de nem reménykedek.[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
Köszönöm szépen, akkor körbenézek hol találok jo áron egy példányt.
Designra jobban tetszik mint a z5500, letisztult formavilág semmi csicsa, egyszerű fekete pont ahogyan én szeretem. A falra menne, ahogy olvastam 2 pár vogels és meg is van oldva, vagy egy kis barkácsolás, optikai kábellel használnám én is xfi-vel párosítva(alaplapon nincs). Film, zene(klasszikus, elektronikus), néha egy kis játék, bőven elégnek kell lennie.
Még egyszer köszönöm.
Csaba"Legen...Wait for it...Dary"
-
Black Dragon
addikt
Ez érdekes, mert nekem a Z-5500 ment egyből, amint beállítottam a win hangbeállításoknál, engedélyeztem, minden mást letiltottam, és beállítottam a hang minőségét, utána egyből ment. Olyan sokban nem térhet el a Z906, bár pénteken már tudok rá választ adni, mert akkor váltok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Milyen légtisztítót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest