- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Lenne pár kérdésem hangszórókábellel kapcsolatban. Ami alapból van hozzá, az ugye alu kábel. Na most én mindenképp rézkábelt szeretnék venni. A mostani 18AWG-s kábel ami 0.82mm2 keresztmetszetű. Arra gondoltam hogyha veszek, akkor 1.00mm2 keresztmetszetűt fogok venni.
- Szerintem még így is túlméreteztem, de inkább vastagabb legyen mint túl vékony. Aki kicserélte a gyári kábelt, megosztaná hogy milyen kábelt vett? Én ezt néztem ki, szerintem jó választás lenne.
- Másik kérdésem pedig a kábelek hosszához szólna. Lehet abból bármilyen különbség hogy pl. a bal hátsó hangszóró kábele csak 4.5m hosszú, a jobb hátsóé pedig pl.5 méter hosszú?
Köszönöm
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Elkezdtem nézni a Dredd-et. Magyar 5.1-es hangsáv van illetve Angol DTS. Amikor VLC-n átrakom a hangkimenetet S/PDIF-re akkor előjön ez a hülye pattogás. Amikor visszarakom simán 5.1-re pl, ekkor ugye nem a Logitech Z906-os Decodere dolgozik hanem a lejátszóé, akkor nem pattog.
Na most ha átrakom DTS-re, illetve S/PDIF-re akkor sem pattog. Mi a francért van hogy magyar hangnál logi decodert használva, pont ahogy legjobb a hangzás, pattogás van?
-
jozsi252
veterán
Nem gondoltam volna hogy ez a Vogels tartó ilyen jó lesz. Tegnap átnéztem őket és meg se moccan egyik sem. Féltem a gyári csavartól amivel a konzolt kell a falra rögzíteni, gondolkoztam hosszabb pozdorja csavaron, de tökéletes ami volt hozzá.
-
jozsi252
veterán
válasz
Integrator #1263 üzenetére
Én amikor rendeltem akkor a dobozon volt rajta 1 papír amin rajta van hogy mikor lett rendelve, mennyi az ára, illetve a termék pontos cikkszáma. Ennyi bőven elég szerintem, mert eddig akármit rendeltem én sem kaptam több dolgot. G500 - G930 - Z906 - G27 ezekhez mindhez csak egyetlen 1 papírt kaptam én is.
Amúgy elvileg ki tudod te is nyomtatni a rendelésről a papírt, mert amúgy a rendszerben benne van a rendelésedről a számla, mégpedig amikor utánanézel hogy a csomag állapotba éppen mi akkor ott is kijelzi a rendelési azonosítót meg mindent.
Amikor a rendelésről a visszaigazolást megkaptad akkor az azonosítóra rámész, és átirányít a findmyorder oldalára, ahol beírod az azonosítót meg a jelszót, és itt előjön a te rendelésed, rámész arra hogy számla megtekintése, és itt ki is tudod nyomtatni.
-
jozsi252
veterán
válasz
mindanee #1055 üzenetére
+1 a Vogels vlb 500-ra. Nekem is mind az 5 azzal van felfogatva. Nagyon jól megtartja, viszont egy hátránya van neki hogy nagyon drága. Próbálj meg szerintem is itt az aprón keresgélni. Nekem is az 5db tartó olyan 9-10k-ba került, még ígyis hogy fél áron hozzátudtam jutni. Viszont nagyon jól mutat.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
A mélynyomónak elvileg meddig szabad felmelegednie? Csakmert volt hogy hallgattam, normális hangerőn zenét pár órán át, és hátul már kezdett melegedni a mélynyomónál. Ez normális? Tehát nemcsak akkor melegszik nagyon ha meghajtom rendesen?
-
jozsi252
veterán
Teljesen korrekt dolog ez szerintem. Sokan kihasználták ezt a dolgot amit a logitech csinált a hibás cuccokkal. Bár az elég ciki ha csak mo-n lett szervíz mert akkor ez minősíti azért a magyarokat..
De ez legalább jó hogy ingyé viszik hozzák a cuccot.
-
jozsi252
veterán
Helyes, ehhez a cucchoz nagyon jó konzol ez. Bár inkább a vezeték törjön meg minthogy kivágjak belőle
Amúgy te melyik csavarral raktad fel? Mert ugye a vogels-hez adott csavarból 2 féle jó csak bele, amik ritkább menetesek. Én a rövidebbel raktam fel, mivel a hosszabb csavar úgygondolom hogy beleér a menet végén levő nemtudommibe, így nemakarom hogy valamit átlukasszak a csavarral.
-
jozsi252
veterán
Szia
Vogels vlb 500-al járnál a legjobban. Igazából énis nemrég vettem z906-ot valamint utána Andie fórumkollegával szereztünk vateráról vogels konzol féláron. Szóval azt tudom ajánlani hogy a vaterán nézz szét, illetve ha jól láttam itt a ph-n is van aki árul ilyen konzolt. A vogelsba az a jó hogy teljesen kompatibilis a logi hangszóróival, illetve van hozzá egy rakás csavar ami szintén pont jó a logihoz.
-
jozsi252
veterán
Beakartam regelni a z906 -ot de nemtalálom, melyik termékkategóriában található a cucc?
-
jozsi252
veterán
Bocsánat a dupe-ért de közbe rájöttem hogy a TV-nél a kimenetet Dolby raktam, és mostmár nem effect világít hanem a decoder, és basszus ég és föld az effectezett meg a rendes DTS.
Egyszóval nagyon nem bántam meg hogy megvettem ezt a cuccot
Köszöntem a segítségeteket. Félek hogy még fogom itt rontani a levegőt ha valamit nemtudok
-
jozsi252
veterán
Nos közben próbálgattam a beállításaok, szedtem le tube-ról THX sound testet, nagyon durva a hangja
. Bár még ígyse megy rendes DTS-be, Tv beállításait átnézem még. Amíg az alaplapom nemjön vissza sajnos nemtudom a gépre rádugni a cuccot és onnan állítgatni a dolgokat. Addig marad az hogy a tv--vel van összekötve a szerkezet.
Amúgy mennyi a különbség hangzásba aközött hogy a decode világít gondolom ilyenkor a DTS jön rendesen, illetve a effectezett 3d között?
Nagyon észrelehet venni hogy a rendes DTS hang jóval szebben szól mint a effectezett 3d?
Keresgéltem a beállításokba dolgokat, mi az a SPDI audióformátum PCM?
-
jozsi252
veterán
Köszi
Annyit szeretnék még kérdezni hogy most nagy hirtelen rámásoltam a mission impossible új részét a külső hddmre, 720p-s film elvileg dts hangal. Optikán kötöttem össze a tv-m a z906-al viszont a decode nem világított. Ez mi miatt lehet? Mert elvileg a dts miatt kellett volna világítania, viszont csak effectet tudtam változtatni.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Azlenne a kérdésem hogy nektek a hangszórók külön hangereje hogy van beállítva? Érdemes a surroundokra egy picit többet rakni? Alapból minden erősség maxon volt a hangszóróknak. Most levettem fél állásba. De nemtudom igazán hogy lenne jó. Ebbe kérnék egy kis segítséget hogy nektek hogy állnak a hangszórók külön hangerői.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Azlenne a kérdésem hogyha nézek egy pl divx-es filmet amin nincs 5.1-es hang, elvileg akkor fog világítani a decode led a cuccon mivel a beépített dekóder osztja szét rendes 5.1-re a hangot. Illetve ha tv-be nézek filmet akkoris ugyanez a helyzet?
-
jozsi252
veterán
Szia
Én pár órája kaptam a UPS-től a mailt amin rajtavan hogy az enyém Pénteken hozza ki a futár, így ha addig tudsz várni akkor leírom majd úgyis hogy énis mit kaptam hozzá. Amúgy annyi információ bőven elég, mivel a logi látja úgyis hogy közvetlen tőlük lett vásárolva a rendszer, nem pedig 1 viszonteladón keresztül itt mo-n.
Tehát ami volt a zsacsiba cucc bőven elég
A csomag tartalma
Hangszórók
Hangszóró-csatlakoztató vezetékek
1,8 méteres, hatcsatornás közvetlenül csatlakoztatható kábel
Más eszközökkel egymásra helyezhető kezelőegység
Vezeték nélküli távirányító
3 darab AAA méretű ceruzaelem
Felhasználói dokumentáció -
jozsi252
veterán
Köszöntem
Illetve azlenne a kérdésem hogy van-e alapból hozzá optikai kábel? Csakmert azzal szeretném a géppel is összekötni illetve a tv-mel is optikával. Mondjuk mindenképp kell vennem mert 2db.-ot tuti nem adnak hozzá
Milyen típust vásároljak hozzá? Illetve mennyibe kerülhet métere?
Update: Azlenne még a kérdésem hogy nemnagyon vagyok otthon hangkártyák terén de nem tervezem még hangkártya vételét is, mivel optikával kötöm össze a cuccost észrevennék valami változást ha egy jó kis hangkártyára lenne kötve a cucc vagy szimpla alaplapi optikai csatira?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Most rendeltem meg a logitól a Z906-os hangrendszerét. És azlenne a kérdésem hogy keresgéltem fali tartót de nemnagyon találtam olyasmit ami hozzá illene. Esetleg aki felrakta falra tudna tartót linkelni hogy milyet érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra