Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bélaaaa
őstag
Megjött tegnap a szettem. Egy Creative ProGamer G500-at váltottam vele.
Összekötöttem, beszereltem. Meghallgattam... majd elszörnyedtem...
Gyerekek, ez nem ér meg ennyi pénzt!
Az én vájt zenészfülem nem hall olyan számottevő különbséget a 2 rendszer között, hogy megérje váltani. Semmilyen szinten. Azt gondoltam, hogy olyan hangminőségbeli ugrást fogok tapasztalni, hogy ihajjj-csuhajjj.
Nagyon gratula a Creative mérnökeink, hogy a jó pár évvel ezelőtti csúcsmodelljük (G500) még mindig megállja a helyét.
Ez már csak kukacoskodás, hogy kikapcsolt állapotban egy nyamvadt állapotjelző sem világít a kezelőpulton. Sötét szobában tapogatózom, hogy hol van a bekapcsoló gomb...hová kell e fülhallgatót csatlakoztatni...

Lényeg:
Nagyon csalódott vagyok, nem ezt vártam a szettől. A G500-ról nincs semmiféle minőségi ugrás felfelé! Félreértés ne essék, szeretem a Logitech termékeket, sok cuccom van tőlük (egér (Proteus Core, G9), bill, kormány, G430 füles, Z906).

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Haditechnika, harcászat
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Használt 1TB NVME SSD-k.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest