Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
addikt
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Ez a sercegés azt jelenti, hogy alul méretezett a hangerő állítóra került ellenállás réteg.
Régen volt jellemző az erősítők hangerő potméterére ez a sercegéses probléma, a nagy áramok átengedése felmelegítette és kicsit megégette a hangerő potméterre szublimált ellenállás réteget, meglepődnék ha ez az eset lenne itt is, de nem kizárt.
A kibélelés elvileg a dobozon belüli reflexiók elnyelésére szolgál, kvázi a doboz űrmértékét hivatott megnövelni.
A hangszóró SPL paraméterei ismerete nélkül nehéz megmondani, hogy mekkora hangdobozban lenne jobb a karakterisztikája a hangszórónak.
Én úgy vagyok vele, hogy ehhez a hangdobozhoz méretezték a mérnökök, nekik biztos jobb és több mérőeszköz állt rendelkezésükre a hangolásnál, mint nekem otthon.De mindenképpen a szubjektív élmény határozza meg, hogy ha kibéleled akkor neked milyen változást eredményez. Csak azt tudom tanácsolni a hangszóró paramétereinek és a hangdoboz paramétereinek ismerete nélkül, hogy ki kell próbálni.
Ahogy tanult kollégám mondaná: "Ártani nem használ"

Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- LEGO klub
- iPhone topik
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest