Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Egy iq tesztben láttam ezt a kérdést és kifogott rajtam, szóval pls help me.
Annyi a kérdés, hogy az alábbi 5 betűből melyik a kakukktojás (amelyik a legkevésbé hasonlít a másik 4-re):
A Z V N E
Ötlet?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Jó úton jársz.
-
Pá
addikt
Én a 16-ost nem tudom megcsinálni. Ötletem sincs rá.
Még a 14-es volt nehéz, de oda legalább volt ötletem, hogy merre kell elindulni.
szrk: de jó hogy ezt leírtam, most megjött az ihlet, már csak ki kell dolgozzam, de mindjá kész lesz
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
mondjátok el a 14 es pálya kódját, multkor eljutottam odáig csak ott megakadtam és most nem akarom újra megcsinálni odáig
-
Pá
addikt
Van annak valami jelentősége, hogy informatiukosok?
Az oszlop sorrendjét nem az informatikusok határozzák meg, hanem meg van mondva nekik, ugye? Ha már itt tartunk mit jelent az, hogy ''egy egyes oszlop''?
Egyébként eszembe jutott egy megoldás, ezzel minimum a felét meg lehet menteni, az a lényeg, hogy minden páratlan számú informatikus nem a sajátját mondja, hanem az előtte lévőét így minden páros számú inform megmenekül + még azok a páratlan számúak is, akiknek mákjuk volt és pont olyan sapit kaptak mint a szomszédjuk. Szóval így átlagosan az informatikusok 75%-a megmenthető.
Van ennél hatékonyabb megoldás? Amivel több infóst megmenthetünk?
Más: ha 100 ember és 100 féle sapka, akkor miért menekülne meg mind? Elég kicsi lenne az esélyük, hogy pont eltalálják mi van a fejükön a 100 féle sapkából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest