Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gzbotii #190839 üzenetére
Niro EV egyébként szerintem most az egyik legjobb, ha nem a legjobb hazai szervizzel elérhető autó. Bőséges tér van a vezetőnek, nincsen kopogós műanyag benne, mint a legtöbb villanyautóban - Kona, Ioniq, leaf -, nekem bejött a váltófül újragondolása is. Technológiailag toppon van, jó a fogyasztása is, szoftvere is jó.
-
Doki16
addikt
válasz
gzbotii #190839 üzenetére
Tudom én is, hogy duplája. Azért írtam, hogy ár értékben jelenleg az a legjobbak között lévő EV, nem is gondoltam komolyan vételét.
Fel kell tenned magadnak a kérdést. Kell neked egy GTE vagy bőven elég a P2 puritánsága. Matek szempontjából jobban kijön a Prius ha csak ez számít. Mind másra a VW jobb. 15km-t vígan elmegy még fűtéssel is télen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest