- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
-
-
janos666
nagyúr
válasz
Xpredi01
üzenetére
Ha sikerül az egy év, az egész korrekt, de én nem lennék túl optimista arra nézve, hogy tartósan ilyen, főleg nem ettől is magasabb lesz az XMR árfolyam (pislants rá a hosszabb távú történelmére, ha még nem: link és esetleg hasonlítsd össze a rokonlelkű DRK-val, avagy új nevén DASH-el: [link]), vagy ha mégis, akkor nem nő meg jelentősen a bányászok és ezzel arányosan csökken az egységnyi bányászerőforrásra jutó coin-ok száma (ha nem is pár napon, de egy-két hónapon belül). De ez csak akkor gond, ha ragaszkodsz az XMR-hoz (és esetleg az is, ha a kártyához, de azt most nem tudom fejből).
Ez pedig nagyon szubjektív, de szerintem még a sok szabadidőben sokat unatkozó, de inkább szegény, mint gazdag embernek is csak egy bizonyos mértékű profittól éri meg foglalkozni vele, mert azért parkol benne valamennyi pénz, az összeszerelésen túl ha nem is napi, de mondjuk heti szinten követned kell a dolgokat (átnézni, hogy mikor mi profitál, ha kell akkor mire lehet váltani, ha elromlik valami akkor meg kell keresni a hibás részt és cseréltetni/javítani, stb, amihez nem árt napi szinten rápislogni, hogy működik-e még, vagy elhagyta a szentfüst, stb...). Egy szerintem egy szál kis teljesítményű VGA nem fedezni, de te tudod (hobbiból is szabad piciben is bányászni, illetve nyilván érdemes lehet kipróbálni kicsiben, ha esetleg nagyobbal is kacérkodsz, de akkor ne elemezd túl a profitot, mert szerintem mindegy, hogy pl. napi +20, vagy -10 forint).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest