Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz Xpredi01 #19673 üzenetére
Ha sikerül az egy év, az egész korrekt, de én nem lennék túl optimista arra nézve, hogy tartósan ilyen, főleg nem ettől is magasabb lesz az XMR árfolyam (pislants rá a hosszabb távú történelmére, ha még nem: link és esetleg hasonlítsd össze a rokonlelkű DRK-val, avagy új nevén DASH-el: [link]), vagy ha mégis, akkor nem nő meg jelentősen a bányászok és ezzel arányosan csökken az egységnyi bányászerőforrásra jutó coin-ok száma (ha nem is pár napon, de egy-két hónapon belül). De ez csak akkor gond, ha ragaszkodsz az XMR-hoz (és esetleg az is, ha a kártyához, de azt most nem tudom fejből).
Ez pedig nagyon szubjektív, de szerintem még a sok szabadidőben sokat unatkozó, de inkább szegény, mint gazdag embernek is csak egy bizonyos mértékű profittól éri meg foglalkozni vele, mert azért parkol benne valamennyi pénz, az összeszerelésen túl ha nem is napi, de mondjuk heti szinten követned kell a dolgokat (átnézni, hogy mikor mi profitál, ha kell akkor mire lehet váltani, ha elromlik valami akkor meg kell keresni a hibás részt és cseréltetni/javítani, stb, amihez nem árt napi szinten rápislogni, hogy működik-e még, vagy elhagyta a szentfüst, stb...). Egy szerintem egy szál kis teljesítményű VGA nem fedezni, de te tudod (hobbiból is szabad piciben is bányászni, illetve nyilván érdemes lehet kipróbálni kicsiben, ha esetleg nagyobbal is kacérkodsz, de akkor ne elemezd túl a profitot, mert szerintem mindegy, hogy pl. napi +20, vagy -10 forint).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
BRIKLY
veterán
válasz Xpredi01 #20034 üzenetére
Nekem ez nem úgy tűnik,hogy ZEC-t bányászik
(#20033) Dexar007: Én már régebben is bányásztam,csak aztán mikor a fórumtársunk coin-jával bebuktam kb 20.000Ft villanyszámlát,akkor hagytam abba.. Most,hogy megint beindulni látszik a dolog,csak bepróbálkozok egyelőre 1db 7950-el,meg egy 2500K-val
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest