- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frozen #81655 üzenetére
Továbbra is a hülyeséget beszéled, és mint minden esetben rizsázol és a faszságról írsz regényt próbálván megmagyarázni az igazad.
Eddig, és ezután sem mindegy hogy melyik kontinensről beszélünk. Érdekes, miért csak Kínában van eddig ez a jelenség, és máshol nem?
Mert mindenhol lett áresés de nem MSRP -20 és -30%.
Itthon eleve szerintem nincs egy tucat ember akinek annyi kártyája vagy ASIC-ja lenne, hogy egy raktárat megtöltsön vele. Idehaza a többség ezt "hobbi" kategória szinten tolta a nagyokhoz képest, bár hozzáteszem voltam olyan embernél dolgozni ahol 96 kártya kapált de ez nagyon réteg ember.
Ezért itthon felesleges azt várni, hogy olyan szinten telített legyen a piac mint Kínában.
Mint mondottam már csak azért se, mert itthon (és még a világ nagy részén) továbbra sem tiltott a bányászat, nem úgy mint a húzott szemű barátainknál.
Amikor be lett tiltva a bányászat, akkor sem lett "panic sell" aki komolyan gondolta, meg rendelkezett kellő mennyiségű kártyával az költöztette a brancsot usákiába, meg kazahsztánba meg egyéb helyekre ahol ment tovább minden.
Ezen felül meg amilyen erős a forintunk a végén még észre se fogunk venni semmit a csökkenésből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged