- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
Igen ez elhanyagolható különbség, de én a poolon túrt coinra nem wtm által kalkulált értéket néztem, hanem valós kitúrt profitot, és az jóval több volt mint amit a wtm adott arra a coinra és a NH algóra is. Nyilván lehetnek szerencsés és kevésbé szerencsés napok, de én a fentieket tapasztaltam hosszú távon. Mint mondtam nincs bajom a NH-el, kényelmesebb, de ennek fejében kevésbé profitábilis mint egy poolon túrt coin, persze ha az adott coin már nem hoz jól akkor át kell állni másikra, ez persze macerásabb, de hát valamit valamiért.
Janou: nekem nvidia 1070ti rigem van, azzal több lehetőség van NH-en és poolon is több jól túrható coint lehet találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged