- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ref.
Nem hiszem, hogy erről van szó, mert mindhármon ugyan az a BIOS is, és látszólag számított neki, hogy melyiken van aktív kijelző és melyiken nincs (bár ez lehetett véletlen), illetve nem konzekvens (látszik, hogy valami "beragadt", nem rendeltetésszerűen működik).
Szerintem ref kártyán is engednie kéne mindet, amit elérhető a WattMan felületen, hisz ez is az eredeti AMD szoftvercsomag része és pontosan a referencia kártyákhoz lett kitalálva. A többi gyártó mellékeli a saját tuning szoftverét az egyedi kártyáihoz, ha szeretné (és szokta is, még a refekhez is).Azért is szeretem a ref kártyákat, mert ezek általában határozottan egy irányba fújják a levegőt (és így jó nagy lendülettel), így nem kötelező külön egy nagy ventilátor a kártyakupac mögé, ami messzebb fújja a szerteszét lengedező meleg levegőt (hogy ne "egymást fűtsék" a kártyák).
Nézegettem most a GTX1060-asakat is, hogy esetleg legyen kicsit diverzifikáltabb a gép (úgy látom vannak most algók, amiket szeretnek a Geforce-ok), de csak olyat találtam belőlük raktáron, amin két ventilátor ereszti mindenfelé a levegőt, nem a kijelzőcsatlakozók felé fúj (létezik ilyen, de azt 3 hetes rendelési idővel találtam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Prohardver app (nem hivatalos)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest