- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
-mikey-
csendes tag
<I>a Linux ugy fogja lemosni a Windows-t a orondrol, ahogyan ezt az Apache Web-szerver tette az M$ IIS-sel.</I>
Azért maradjunk a tényeknél...
Az IIS soha nem volt piacvezető, amikor megjelent, az Apache akkor már létezett.
Félreértés ne essék, én is Linuxot használok, de nem azért, mert egyszerűen jobb. Nekem ez jön be és kész, másnak a Windows.
Ha egy munkával kapcsolatban meg Wint kell használnom, akkor nem állok neki visítozni, mert lehet azt is használni.
Mikey. -
up
senior tag
Király...
Az ilyen önjelölt és erőszakos térítők csak taszítóvá teszik számomra a Linuxot (nem mint oprendszert, hanem mint életérzést, közösséget stb).
Nem ''szerintem ezért vagy azért jobb'', hanem ''mi tudjuk a frankót, le fogja nyomni a fos windowst amit úgyis csak lámák használnak, legyen eszed, mint nekünk, térj meg''. Egy szektában szép karriert futhatnának be az ilyenek...
Sok sikert! Szerintem több kárt teszel, mint amennyi hasznot hajtasz. Már csak a topic felhozásával is, ha a linuxosok szempontjából nézed. :O
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest