- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-mikey-
csendes tag
<I>a Linux ugy fogja lemosni a Windows-t a orondrol, ahogyan ezt az Apache Web-szerver tette az M$ IIS-sel.</I>
Azért maradjunk a tényeknél...
Az IIS soha nem volt piacvezető, amikor megjelent, az Apache akkor már létezett.
Félreértés ne essék, én is Linuxot használok, de nem azért, mert egyszerűen jobb. Nekem ez jön be és kész, másnak a Windows.
Ha egy munkával kapcsolatban meg Wint kell használnom, akkor nem állok neki visítozni, mert lehet azt is használni.
Mikey. -
up
senior tag
Király...
Az ilyen önjelölt és erőszakos térítők csak taszítóvá teszik számomra a Linuxot (nem mint oprendszert, hanem mint életérzést, közösséget stb).
Nem ''szerintem ezért vagy azért jobb'', hanem ''mi tudjuk a frankót, le fogja nyomni a fos windowst amit úgyis csak lámák használnak, legyen eszed, mint nekünk, térj meg''. Egy szektában szép karriert futhatnának be az ilyenek...
Sok sikert! Szerintem több kárt teszel, mint amennyi hasznot hajtasz. Már csak a topic felhozásával is, ha a linuxosok szempontjából nézed. :O
Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest