- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
rii
nagyúr
a vindoz nak nagyon szép leeccerüsitet felülete van (nem azé, de szerintem a rengeteg marketinges mellett pszichologosok is TUTI hogy nézik.... nézd meg az alap XP bejelentkezést.... kék-fehér autentikus (vagy milyen) (IBM-szinpáros) a barátságosságot köszvetíti, a zöld meg nyugtató szin, ezé volt olyan alapból a 95 mega 98 98SE háttere, (mint a korházaknak)
áttekintehtő, letisztult, ha elakarsz tévedni benne, akkor se tucc,
linuxban ha nem akarsz, döntö többségben akkor is elfgosz (nekm már kb 6 hóübapja fenn van a UHU linux de a graf menüben rendre elporoszkálok...
amugy ''hacker lekületű'' vagyok: szoval mélyeggyünk el a menükbben, SÖÖÖÖÖT hajrá karakteres terminal ALT-F1 - ALT-F6 RULEZ (vagy mi) :)) de UNIX alapúak(az ösatyám)
hajrá UnixWare, hajár Sun Solaris, Hajrá HP-UX, ajrá VMS
akik a mai számtech alapjait letették:
BRIAN W. KERNIGHAN ez
DENNIS M. RICHIE meg ez irta a C nylevet
ROB PIKE
meg szintén e három küzül kettö (az egyik ROB PIKE) agyából pattant ki a UNIX nevű csoda, amire ráillik az oprating system leirás, mint a linuxra is :))
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged