- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Megkérdeztem a fórumtársat, nála simán települt rá az akkori 5.x-es, amit később frissített 5.y-ra. De megemlítette, hogy nála 1.20-as bios van fent. Nálam is az volt, ez is stimmelt - de ha már, rápróbáltam a biosra is, ugyanis van egy újabb verzió. Frissítettem a biost, az SSD-n még fent lévő, de eddig nem bootoló 6.0.24-es OMV ugyan most is kiírta az nv_tco watchdog hibaüzenetet, de most nem állt itt meg, ment tovább és bebootolt
-
.mf
veterán
Találtam most az előbb a ph-s OMV topikban is egy tavalyi bejegyzést, hogy valaki erre a lapra telepítette, írtam neki, hátha még aktív a fórumon... 2020-ban jelent meg az 5-ös, tehát tavaly már valószínűleg ezzel telepíthette.
Hivatalos oldalon sajnos már csak az új 6.0.24 és az "old stable" 5.6.13 van fent, ezeket már próbáltam; 4-esre gyorsan rákeresve nem találtam megbízhatónak tűnő oldalon.Közben megint megpróbáltam telepíteni a 6-ost, most egy másik lemezre, másik kábellel és SATA-porton; de ugyanaz a hibaüzenet. Megpróbálom még egyszer utoljára az 5-öst is, ha most se megy, akkor megy vissza az Ubuntu 20 LTS, az legalább működik, és akkor megpróbálom azt az OS-re telepítős módszert, amit írtál.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest