Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Megkérdeztem a fórumtársat, nála simán települt rá az akkori 5.x-es, amit később frissített 5.y-ra. De megemlítette, hogy nála 1.20-as bios van fent. Nálam is az volt, ez is stimmelt - de ha már, rápróbáltam a biosra is, ugyanis van egy újabb verzió. Frissítettem a biost, az SSD-n még fent lévő, de eddig nem bootoló 6.0.24-es OMV ugyan most is kiírta az nv_tco watchdog hibaüzenetet, de most nem állt itt meg, ment tovább és bebootolt
-
.mf
veterán
Találtam most az előbb a ph-s OMV topikban is egy tavalyi bejegyzést, hogy valaki erre a lapra telepítette, írtam neki, hátha még aktív a fórumon... 2020-ban jelent meg az 5-ös, tehát tavaly már valószínűleg ezzel telepíthette.
Hivatalos oldalon sajnos már csak az új 6.0.24 és az "old stable" 5.6.13 van fent, ezeket már próbáltam; 4-esre gyorsan rákeresve nem találtam megbízhatónak tűnő oldalon.Közben megint megpróbáltam telepíteni a 6-ost, most egy másik lemezre, másik kábellel és SATA-porton; de ugyanaz a hibaüzenet. Megpróbálom még egyszer utoljára az 5-öst is, ha most se megy, akkor megy vissza az Ubuntu 20 LTS, az legalább működik, és akkor megpróbálom azt az OS-re telepítős módszert, amit írtál.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest